Andrei Crivăț

13 Comments

 1. Liviu Alexa   •  

  No bine, mai Andrei, toti @netii blogarimii o sa iti sara acuma in cap. doar stiau PRECIS ca o sa fii redactor-sef la Mesagerul. Asta-i fain la Cluj, ca mai sunt si retarzi cu bloguri, ne mai amuzam si noi. Apropo de retarzi, iti dai seama ca blogul lui @net are jumate din posturi despre citynews, alexa si mesagerul? ar trebui sa ii trimit un sandvich, ca tare-i mai place despre noi.

 2. Andrei Crivat   •  

  pai si ce, vrei sa zici ca n-o sa mai fiu redactor sef ? Gata, m-ai si dat afara ? capitalist feroce ce esti :))

 3. Liviu Alexa   •  

  nu, ma, te fac actionar direct. ce naiba, ne-ncurcam?! dar te fac actionar numa’ dupa ce da @netul de campie informatia pe blog, ca el are surse de ziar. nu stiu daca stiai, dar el inca lucreaza la Clujeanul, n-a avut coaie sa sparga satra, le face pe amandoua, e si haiduc, e si amploaiat la Sarbu. tare ca fularul e @net asta. Auzi, vroiam sa te intreb ceva, ca tu le ai cu astea: cum dracu pe blogul lui de retard sunt tot timpul 90-`100 de vizitatori online, asa cum scrie in partea de jos? Imi miroase a ceva tzepulica. doar n-o fi mai tare ca tolo…

 4. Andrei Crivat   •  

  actionar, neactionar, sa ma faci redactor sef, ca asa am vazut intr-un sondaj, ca cica sunt.

  Sunt 2-3 smecherii simple de tot ca sa faci sa-ti arate ca ai online, la un moment dat, tot traficul din ultimele 3 zile, sa zicem

  Dar eu nu-l banui de nici o astfel de smecherie. Sunt convins ca ii are si ca sunt reali. Zoso pur si simplu e copil pe langa asta. Trebuie sa acceptam adevarul.

 5. Liviu Alexa   •  

  Da? deci inseamna ca ciordeste. bravo lui, frate. asta e, nu-i cu suparare. pe mine chiar nu ma intereseaza daca fura, important e sa se simta el bine. ca-i un jurnalist fain, cu experienta. are experienta la citit stiri la radio cluj, la mozolit colege de serviciu pe coridoare, la ciocanit colege de breasla in mansarde in rasarit de soare si la multe altele. plus ca e si al dracului de voluntar. uite, cum se duce el la habitat pentru umanitate si ajuta cu labutele lui de blogar destine de oameni necajiti. tre sa iti zic una tare si recenta cu retardul, dar nu pe blog, iti zic pe mess. hai, te las, te pupez

 6. Andrei Crivat   •  

  haidi bre ca esti rau. toate sunt numai zvonuri. in afara de aia de mi-ai zis-o pe mess, aia e beton, greu m-abtin sa n-o dau pe blog :))

 7. Liviu Alexa   •  

  chiar te rog no. e de cacat faza, lasa-l in biata lui de cocar. de fapt, nu mai e cocar, acuma s-a tuns, e ca un fel de orlando bloom, are freza din aia metrosexuala

 8. Andrei Crivat   •  

  mno, am promis, am promis, o sa-mi tin gura. cat pot 🙂

 9. psaico   •  

  Cand ma pregateam si eu sa zic ceva aici pe forum (nu serios, da’ … sunt sigur ca va cunoastesti si puteti vorbi pe alte canale de comunicare) am avut de citit, nu gluma.
  Well, trecand peste asta, doream sa intreb, public si nu pe messenger, EU de ce nu am primit ziarul ? Desi ai facut tu baza aia de date si am fost intrebat si mi-am dat acordul.
  No amu explica-mi !

 10. psaico   •  

  Inseamna ca ori nu ti-ai facut treaba, ori ti-ai facut-o degeaba ori ceva este la mijloc.
  @Liviu Alexa: De ce nu dati la bloggeri ziaru` sa-l critice, sa-l intoarca pe toate fetele si sa-i puncteze fiecare trebusoara ?

 11. Liviu Alexa   •  

  psaico: fiindca nu ma intereseaza parerea blogarilor. iar daca nu ti-a ajuns ziarul, imi cer scuze in numele Postei Romane. Ti-l putem trimite cu masina unde spui. nu are Andrei nicio vina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu