secrete de stat la sprit. reclama+surpriza si gata

zice Basescu live la Antena 3: “carciuma aia nu era vreun Marriot, era o carciuma oarecare”

Zau ca baiatu’ asta, martoru’ ocular, e iesit din comun de destept. incredibil cum sesizeaza, chiar inaintea lui Cristoiu, fiecare fisura in raspunsurile videne si basesciene.

UPDATEMi-e lene sa fac un post nou pentru asta, si mi-e si rusine sa va stresez cu atatea titluri in rss pentru acelasi lucru, dar iata, supriza serii: spp-istul care i-a luat telefonul si i-a sters inregistrarea nu era spp-ist, se pare ca era patronul restaurantului sau ceva…dar ma simt bine, de dimineata am spus ca nu cred povestea cu spp-istul 🙂

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. licuriciu   •  

  baiatul asta pe nume vulpe trebuia sa stea in banca lui.nu sa dea fuga la ziar sa zica ce a tras cu urechea si sa inventeze povesti cu inregistrari.

  asa iti trebuie cand esti prea popular.

 2. Andrei Crivat   •  

  mie personal imi pare putin fortata toata povestea. adica nu inventata – e evident, cei implicati au recunoscut deja – dar deformata usor, atat ca sa incinga spiritele. nu-i asa greu sa faci asta. dar repet – e uimitor cate de inteligent si ce termeni folosea baiatul ala, care totusi e muncitor pe santier, face instalatii.

 3. licuriciu   •  

  nu are treaba faptul ca era muncitor pe santier cu inteligenta.vulpe a facut pe spionul.nu e frumos sa tragi cu urechea la celelalte mese.mai ales daca pe acolo e si presedintele.

  insa atat spun.spp-ul nu doarme vulpe,ai sa vezi tu pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu