Salvăm o viață. Salvăm un copil!

El este David. Încă nu are 12 ani, îi face peste mai puțin de-o lună. E fiul unui amic.

Până acum o vreme, David făcea fotbal de performanță. Acum face citostatice.

Acum o vreme, a început să aibă niște dureri lombare. Apoi, durerile au coborât pe picior. Apoi, a început să șchioapete.

Apoi i-au găsit formațiunea tumorală. Sarcom Ewing/PNET.

David are o formă agresivă de cancer la oase. Șansa lui e un spital din Berlin, unde trebuie să ajungă la sfârșitul săptămânii viitoare. Da, atât de repede. Familia are niște resurse, dar nu sunt nelimitate. Are nevoie de 65.000 de euro pentru spitalul ăla. Are nevoie de 65.000 de euro pentru a-și trăia copilăria.

Sunt mulți bani. Dar și printre noi sunt mulți oameni. Și eu mereu am crezut în miracole. Cred și acum.

Putem să facem cumva să strângem banii ăștia? Habar n-am, dar știu că o să fac tot ce-mi stă în putință în această direcție.

Așa că vă rog tare să donați. Oricât puteți, orice sumă, orice leu e un ajutor pentru David. Și vă rog să vă rugați și prietenii să doneze.

Conturile în care o puteți face:

LEI – IBAN: RO33RNCB0079151630030001, titular TANASE David Gabriel
EURO – IBAN: RO06RNCB0079151630030002, titular TANASE David Gabriel

Ajută tare să dați share. Dar ajută și mai tare dacă, pe lângă share, donați niște lei pentru David.

NOTĂ: Am toate actele medicale necesare pentru a dovedi că povestea e reală. Vi le pot trimite, trebuie doar să le cereți. Dar vă rog să rețineți că David trebuie să ajungă la spitalul din Berlin săptămâna viitoare. E puțin timp.

Andrei Crivăț

12 Comments

 1. Elena   •  

  Poate reusesc parintii sa faca public cazul pe fb unor oameni f populari zilele acestea…cum ar fi marian godina, el a mai facut o campanie pt o pustoaica, s au strans niste bani (nu stiu cati) intr un timp record!
  Trebuie incercat absolut tot ce se poate!
  We ve been there unfortunately

 2. Cristina   •  

  Salut! Eu locuiesc la Berlin. Poate are nevoie de ajutor -de ex gasit cazare pt parinti, traducere, etc. Daca da, ma poti contacta pe fb – Cristina Iulia Popescu

 3. Roxana   •  

  Bună Andrei.cum as putea sa intru puțin în contact cu tine?

 4. Adina Berea   •  

  Buna, am fost adaugata in grupul Alaturi de David de pe Fb si as vre sa fac o donatie. In schimb la tine in articol este indicat Berlin, pe cand pe grup scrie Viena. Care este orasul si spitalul care trebuie sa ajunga David?

  • Andrei Crivăț   •     Author

   Bună, nu știu de grupul acela, deci nu știu ce scrie în el. Știu că pleacă la Berlin vineri – și, din câte înțeleg, mai există o variantă la Barcelona.

  • Andrei Crivăț   •     Author

   revin cu info, după ce am luat legătura cu familia. Pentru faza preliminară, cea dinainte de operație (analize, investigații suplimentare etc), au trei variante – Berlin, Viena și Barcelona – și vor să meargă la toate, ca apoi să vadă pe care o aleg pentru operație.

 5. Alex   •  

  Buna ziua!
  Postati si pe siturile extrene (gogetfunding sau Kickstarter) . Se strange multa lume pentru astfel de cazuri. Donam si noi dar in astfel de cazuri din afara se strâng mai mulți bani și mult mai repede.
  Linkuri:
  http://Www.gogetfunding.com
  http://Www.kickstarter.com

  Doamne ajuta sa fie bine si sa se faca bine in scurt timp.

 6. Tudor Florin   •  

  Unde putem dona ceva banuti ptr. acest copil care are nevoie de ajutor. Va rog sa imi dati o informatie cat mai exacta (plata prin sms, nr. cont sau orice alta modalitate)

 7. ALIN   •  

  Andrei, vrem ceva vesti despre David. Acum ca s au strins banii nimeni nu mai spune nimic?! Nu este corect si moral, macar tu te rog salveaza situatia

  • Andrei Crivăț   •     Author

   din câte știu, în primă fază a fost în Austria, a făcut chemo și s-a micșorat tumora. după aceea a făcut radioterapie și a dispărut. acum e ținut e sub supraveghere să vadă dacă revine sau nu, face radioterapie și în iunie se vor duce din nou în Austria, la control. Este un grup pe facebook (o să-l caut) unde părinții lui informează periodic ce se întâmplă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu