Recomandarea săptămânii – burgeri Black Angus

post pentru clujeni, îndeosebi.

deci – nu-i advertorial. e o chestie faină pe care doresc să v-o împărtășesc. ok ? 

Răzvan m-a luat azi aproape pe sus și m-a dus aproape cu forța la Cora (care-i hăpt în celălalt capăt al orașului!) numai și numai ca să-mi arate standul de Black Angus. Black Angus e o rasă de vite care dau o carne foarte gustoasă.

Bun, ne-am dus. Au acolo burgeri, mușchi, antricot, mici, carpaccio și alte minuni de vită. La prețuri rezonabile. Spre exemplu, 2 burgeri costă 12 lei, o caserolă de carpaccio costă 10 lei, o caserolă de 10 mici (care-s făcuți, desigur, doar din carne de vită) tot 10 lei. Am încercat azi doar burgerii, care sunt cu adevărat buni și gustoși

La Cora Cluj, standul ăsta e în spate, unde-s produsele de carne, ca o insulă pe mijloc. Îmi pare rău că nu i-am făcut poză, îi fac data viitoare când merg. La fel, când am făcut burgerii nu m-am gândit c-o să scriu despre ei, așa că le-am făcut poze cu telefonul, care a focusat cam prost. Că inițial voiam doar să-i arăt celuilalt Răzvan.

Dar a fost așa de bun, că m-am gândit că n-ar fi rău să vă zic și vouă. Ca să mergeți și să întrebați, să fie cerere și să mai aducă, întrucât eu am luat azi ultimii burgeri. Muhaha!

Revin cu micii și cu carpaccio, când le-oi testa.

 

 

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Dan C   •  

    Integra astia numa’ chestii bune au.

  2. Pingback: Dragă Auchan | Andrei Crivăț

  3. jurist   •  

    Burgeri Black Angus? ECO, nu? :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu