Primul meu flashmob

N-am mai asistat niciodată la un flashmob. Până zilele trecute, când am văzut cu ochii mei una dintre cele mai inedite metode de promovare: BRD a lansat niște carduri pentru studenți in holul Facultății de Științe Economice a Universității Babeș Bolyiai.

Foarte fain. Pe de-o parte, s-a văzut cât de mult au muncit copiii ăia care dansează. Pe de altă parte, în jurul meu zecile de studenți care s-au oprit să se uite erau foarte încântați – nu cred că se așteptau ca, la ieșirea de la curs, să vadă în holul facultății lor un astfel de moment:

Andrei Crivăț

1 Comment

 1. Carmen   •  

  Ce se vede in video clar nu e flashmob. Si de ce zic asta? Pai uite definitia de pw wikipedia:
  “Flashmob e o prezentare pentru spectatori accidentali, cu scopul de a trezi sentimente de neînțelegere, interes și chiar senzații ca ceva nu este în regulă cu spectatorii înșiși. Ideologia clasică aderă la principiul «flashmob – în afara religiei, politicii și economie» din care rezultă ca flashmob nu poate fi folosit pentru profit.”(http://ro.wikipedia.org/wiki/Flashmob )

  Deci flashmob nu poate fi folosit pentru profit, si BRD exact asta a facut: a folosit un dans pentru profit, de unde rezulta ca nu e flashmob.
  Dintre regulile flashmob-ului au incalcat si:
  – “Trebuie să se formeze impresia că participanții nu se cunosc și înainte de acțiune să nu afișeze că se pregătesc să facă ceva neobișnuit.” ori din dansul lor se vede clar coregrafia.
  – “După Flashmob nu trebuie să rămână urme.: – ori ei au impartit fluturase parca
  – “După finisare toți participanții trebuie să părăsească imediat locul acțiunii fără a mai arăta că s-a întâmplat ceva deosebit.” – si la sfarsit s-a auzit ca show-ul a fost oferit de banca

  Deci, nu vreau sa te dezamagesc, dar primul tau flashmob a fost un fake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu