Un cadou la vremea lui

Eu am probleme destul de chinuitoare cu dantura. Și frica de stomatolog nu mă ajută foarte tare în acest sens.

Și ca să n-ajung des la dentist, am obiceiul de-a folosi intens tot felul de paste de dinți și de ape de gură. Intens, zic – mai ales de frica frezei. Sau cum s-o numi instrumentu’ ăla zgomotos și chinuitor care parcă îmi forează în creier.

Motiv pentru care m-a bucurat în mod deosebit să primesc noile paste de dinți de la Farmec, cumva chiar în ziua în care aveam pe lista de cumpărături pastă de dinți cu diverse proprietăți și apă de gură.

(foto by Oana)

Ce-avem noi aici ? O pastă pentru dinți sensibili (checked!), cu multiminerale; o pastă cu ulei de salvie, pentru cei care nu suportă aromele mentolate (sau, în egală măsură, pentru cei care urmează tratamente homeopate) și o pastă cu ulei de cătină pentru afecțiuni ale gingiilor. Toate completate de apa de gură Aslamed, cu clorhexidină ÅŸi argilă specială, care are efect antibacterian.

Vă mai spun doar că oricare dintre produsele de mai sus costă între 9 și 11 lei. Un preț care mie mi se pare super ok. Și pot fi găsite într-o mulțime de magazine sau pe site la Farmec.

Andrei Crivăț

5 Comments

 1. marius   •  

  Cea cu aroma de salvie are un gust senzational. e si fara mentol, daca am retinut bine. Mie imi place. E minunata!

 2. Aylin   •  

  Si de unde poate fi achizitionata aceasta pasta? Nici eu nu merg foarte des la dentist, nici macar atunci cand ma doare. Prefer sa suport durerea si so ameliorez cu pastile,.

  • Andrei Crivat   •     Author

   “în supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine tradiÅ£ionale, precum ÅŸi on-line pe site-ul http://www.farmec.ro.” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu