O întâmplare

Era marți dimineață. Eram în vizită la nașii mei, Luci și Rozmy, pe care nu-i văzusem de multă vreme și care mi-s foarte dragi.

Sună telefonul (îmi cer scuze sincere pentru limbaj, vă spun întocmai cum a decurs dialogul) și o voce cu cel mai pur accent bucureștean vorbește:

– Alo ? Andrei Crivăț ?
– Da
– Florin Petrescu dă la Vacanța Mare sunt. Ce faci ?
– Bine
– De ce mă înjuri pe blog bă, morții mă-tii dă umflat ? Că…”

Am închis telefonul și l-am pus rapid pe silent. În mintea mea făceam planuri: fir-ai al naibii de țăran, lasă că termin cu oamenii ăștia buni, mă retrag în intimitate, te sun și te fac albie de porci. Că după postul ăsta, nu m-ar fi mirat foarte tare reacția lui.

Termin de povestit cu acești prieteni dragi, mă retrag în intimitate și iau telefonul să-l sun pe om înapoi, să mă descarc. Când văd vreo 3 apeluri pierdute și un mesaj: “Răspunde omule, Nicu de la Comedica sunt…”

Vă dacu cuvântul meu, am râs 15 minute. L-a imitat pe Axinte absolut perfect, puteam jura că-i chiar el. L-am sunat înapoi și încă râdeam.

E foarte bun Bendea. Abia aștept să merg iarăși la un show de-al lui.

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. ZuZu   •  

    Å¢i-a făcut-o frumos :)) Eu încă n-am fost la niciun show de-al lui. Cât auzisem de el. Abia acum ceva zile mă uitam pe youtube la niÅŸte clipuri cu el ÅŸi mi-am promis că de cum începe facultatea o să merg să-l văd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu