NetCamp 2011

NetCamp a fost primul eveniment dedicat antreprenorilor online din România. Creat de Cristi Manafu/Evensys, NetCamp se întâmplă anul ăsta a 5-a oară. Va avea loc la Crowne Plaza (în București) pe 22 noiembrie.

Ediția de anul ăsta reunește mai multe micro-evenimente.

START-UP NOW! – un workshop în cadrul căruia participanții vor învăța cum se transformă o idee într-un proiect web trecând prin toate etapele acestuia și beneficiind de îndrumarea unor cunoscuți antreprenori online. În cadrul acestei sesiuni, Vlad Stan (Fondator, Business Design Academy) va susține un scurt dar intensiv training de antreprenoriat online.

MOBILEDEV – o sesiune care își propune să-i reunească atât pe actualii dezvoltatori de aplicații mobile, cât și pe cei interesați să abordeze teritoriul mobil și să afle cele mai noi aplicații și tehnologii din domeniu.

WEWORKWEB – o întâlnire a dezvoltatorilor, designerilor și managerilor din companii de web development și interactive pentru a împărtăși ultimele noutăți și idei cu o parte din profesioniștii comunității web locale.

NET START-UP – o competiție de idei și proiecte dedicate Internetului. Participarea este gratuită și constă într-o scurtă prezentare a proiectului, care trebuie să abordeze teme precum: content websites, online applications, user generated content websites, mobile applications etc. Un juriu va alege 5 proiecte ce vor fi prezentate într-o sesiune specială după terminarea conferințelor, pe 22 noiembrie, în fața investitorilor care vor decide câștigătorul. Cea mai apreciată idee va fi premiată cu 1.000 de euro.

Desigur, toate detaliile (în special cele referitoare la cum vă puteți înscrie ideile/proiectele la Net Start-UP) le găsiți pe site.

Dacă sunteți studenți, puteți câștiga o invitație răspunzând la o întrebare în cadrul Burselor Ursus.

Evenimentul e sponsorizat de Nokia, Microsoft, Vodafone, BCR și Ursus

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Emil   •  

    Pacat ca e numai in bucuresti:|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu