Micutzu e scandalagiu ?

Mie îmi place Micutzu (pe numele lui de scenă, Cosmin Nedelcu). E un comediant simpatic, râd rău la multe faze de-ale lui (clipul cu badigarzii intelectuali sau ăla cu schimbarea întrerupătorului sunt foarte tari, iar ăla cu injectoarele bănuiesc că-l știm cu toții).

Am căutat o vreme pe net filmări de la stand-up-urile lui – pentru că-mi place tipul, zic. Și-l vedeam așa, un băiat fain, la locul lui, cu care oricine râde. Și cu care oricine și-ar dori să stea la niște beri, cât îi de fain.

Azi aflu accidental dintr-o serie de tabloide (că eu nu citesc decât Dilema, se știe) că Micutzu s-a luat la ceartă într-o vilă din Corbeanca cu Narcotic Sound și Christian D.

Las la o parte faptul că n-am nici cea mai vagă idee cine-s Narcotic Sound și Christian D și întreb uimit: băi, Micutzu ăla nu e un tip foarte fain, așa cum pare ?

Andrei Crivăț

8 Comments

 1. Arhi   •  

  poate e un tip fain care nu suporta bullshit

 2. Stefan   •  

  Sau a filmat Christian D un videoclip și vrea să-l promoveze. Sunt dispus să pariez pe varianta asta, dat fiind felul în care funcționează presa din România.

 3. Miruna   •  

  Am prins un show de-al lui in Brasov, pana atunci nici nu mai auzisem de el, Show-ul in sine a fost ok. Am ras. Bine. Dar comportamentul lui dinainte de show, pana sa intre sa ne faca sa radem de si cu el, m-a facut sa-i pun la indoiala calitatile umane. In acelasi timp, poate avea o zi/seara mai proasta, poate l-a suparat cineva pe drumul pana la Brasov. Eu zic sa nu crezi pana nu vezi si a doua oara, asa ca il asteptam si la Cluj cat de curand.

 4. gaben.ro   •  

  eu l-am cunoscut la un eveniment. si e un tip foarte fain. si fara fite. s-o fie enervat si el…

 5. Pingback: Micutzu se tine de poante » Augustin Radu

 6. Pingback: O ardem fără filtru - andreicrivat.ro blog

 7. gigi   •  

  care cu intrerupatorul si injectoarele???? ca io nu-l stiu numa pe ala cu bodigarzii si amu imi pare rau, vreau sa vad si restu!

  • Andrei Crivat   •     Author

   cauta pe youtube “efix” si-o sa vezi” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu