Mă, da’ Hugh Jackman n-are defecte ?

Uneori, te-apucă dracii. Când prietena (sau iubita, sau soția, sau amanta – după sufletul și posibilitățile fiecăruia) suspindă profund când vede în vreo revistă sau pe tv vreun Brad Pitt. Sau vreun Robert Downey Jr. Sau vreun alt dandy la modă, erou de moment al ecranului sau al scenei.

Și-atunci, te-apucă dracii. De ce, te întrebi ? Pentru că ea îl vede frumos – așa a impus industria filmului, niște standarde în care poate nu te încadrezi. Și pentru că e celebru și pentru că e intangibil. Sigur, ea nu se gândește că totuși poate nu-i un om bun (ca tine), romantic, tandru, atent, altruist (ca tine). Poate el n-ar da cu aspiratorul, poate nu i-ar găti, poate nu ar duce-o la teatru și film, poate nu i-ar cumpăra flori așa de des cum îi cumperi tu. Dar ea nu se gândește la asta. Și-atunci, te-apucă dracii. Că tu dai ce-ai tu mai bun, mai corespunzător în relația cu ea, și ea îți spune zâmbind că ORICÂN te-ar înșela cu Robert Downey Jr. Sau cu Brad Pitt. Sau cu Hugh Jackman.

Mai țineți minte sondajul ăla care spunea că nu știu cât la sută dintre femei și-ar părăsi partenerul cu Mircea Badea ? Da, era tristă această concluzie, dar nimeni n-a zis că CELE MAI MULTE și l-ar părăsi pentru Hugh Jackman. Păi de ce, frățioare ? Că sigur n-are unghii lungi ca-n X-Men în realitate, să stați să le vopsiți împreună. Sunt convins că și el miroase a transpirație, mai bea, mai iese cu golanii la bere. Unde mai pui că, probabil, dă pe-acasă din an în Paște, că e ba la filmări, ba la sesiuni de autografe, ba prin cine știe ce cluburi de fițe. Peste tot, înconjurat de fane nebune, cărora din când în când le mai cedează. Și-atunci, de ce ai vrea (sigur, ipotetic vorbind) să-l înșeli cu un specimen de ăsta pe omul de lângă tine care te iubește, îți suportă toanele, face cumpărături și șterge praful ? Doar pentru că în vremurile noastre a fost impus ca standard de bărbat bine ? Vouă v-ar conveni dacă noi v-am înșela cu Halle Berry ? Sau v-am părăsi pentru ea ? Nu cred, zău.

Un băiat mai pățit (sau poate mai mulți, nu m-am prins) a făcut un grup pe facebook la care am aderat instant. Grupul Anti Hugh Jackman. N-o să le facă pe ELE să nu-l mai vrea, da’ măcar acolo se pot exprima și alte puncte de vedere. Că și ăla e, totuși, un om – iar Hugh Jackman e doar primul target în încercarea detronării miturilor de frumusețe impuse de Hollywood.

Andrei Crivăț

8 Comments

 1. Emma   •  

  “Åži-atunci, te-apucă dracii. De ce, te întrebi ? Pentru că ea îl vede frumos – aÅŸa a impus industria filmului, niÅŸte standarde în care poate nu te încadrezi” – hm. acum răspunde sincer: tu când ai avut ultima prietenă cu sânii lăsaÅ£i sau cu burtică vizibilă? sau cu picioarele groase. sau cu mustaÅ£ă.

  mie, ca femeie, de ce ar trebui să nu-mi pese că abia încape un bărbat pe uÅŸă sau are dinÅ£ii galben-verzui, iar el face de 10 ori pe zi, în public, glume proaste ÅŸi mârlăneÅŸti despre pungile mele de sub ochi sau despre cele 5 kilograme pe care le-am pus pe mine in 2 ani?

  de ce vă plângeÅ£i voi, bărbaÅ£ii, că suspină femeile după ceva standarde de frumuseÅ£e, dacă voi nu ÅŸtiÅ£i să judecaÅ£i decât în ÅŸabloane desenate după poze photoshopate?

 2. gigel   •  

  halle berry are picioarele mai naspa decat nicolitza. alta nu ai gasit si tu? uite sugestia: Rebecca Romijn

 3. dojo   •  

  Bun, acum orice om se uita la un afis misto. Asta nu inseamna ca l-as insela pe “soare” cu vreo creatura din aia de la Hollywood, ca n-am nicio atractie. Una este sa te uiti la un trup misto si alta e sa visezi cai verzi pe pereti. Nu l-as da pe omul meu pe 20 de handralai de la teveu 😀

 4. Eva   •  

  Toti oamenii admira vedetele. E normal, au echipe intregi de specialisti care lucreaza la imaginile lor si se chinuie sa-i faca sa para cat mai “perfecti”. Dar nu cred ca cineva sanatos la cap si-ar pune serios problema sa-si lase jumatatea imperfecta pentru un brand perfect. Singurul exemplu care-mi vine in minte e Borat care a plecat in State dupa Pamela Anderson, dar el nu era sanatos la cap 😀

 5. Pingback: Care este treaba cu bărbații fatali? | Adrian Ciubotaru

 6. Mordechai   •  

  Ia haidi, bre! Că îi facem blatu’ cu Elton John ÅŸi rezolvăm problema.

 7. Adrian   •  

  Voi v-ati uitat la Hugh Jackman ?

 8. visina   •  

  “Că tu dai ce-ai tu mai bun, mai corespunzător în relaÅ£ia cu ea, ÅŸi ea îÅ£i spune zâmbind că ORICÂN te-ar înÅŸela cu Robert Downey Jr. Sau cu Brad Pitt. Sau cu Hugh Jackman.”
  Si cu siguranta nici un barbat nu si-ar lasa iubita pt Jessica Alba. Sau Charlize Theron. sa fim sinceri: multi ar zice sarumana si pt bianca lu bote…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu