La Cluj circulăm cu cea mai mare viteză

Foarte fain articolul ăsta din Ziua de Cluj. Pe scurt, el zice așa: noi, la Cluj, circulăm cu cea mai mare viteză medie din țară: 13,2 km/h. Peste tot se circulă mai încet: la București cu 4 km pe oră, la Sibiu cu 12. Vedeți ce mult a scăzut viteza medie la București și ce mult a crescut la Cluj de când m-am mutat eu de la București la Cluj ?

Mno, să mai ziceți că ardelenii îs lenți. 🙂

PS: un citat făinuț:

Cu toate acestea, 13,2 kilometri la orã într-un oraş unde centurile nu sunt încã funcţionale, iar traficul de tranzit este foarte ridicat, este o vitezã medie chiar foarte bunã, una dintre cele mai bune din ţarã?, a explicat şeful Poliţiei Rutiere municipale, comisarul Florin Goia. Acesta a afirmat cã media de viteazã este îmbucurãtoare şi din perspectiva indisciplinei, care este o caracteristicã a traficului clujean, dar şi a faptului cã traficul de tranzit trece chiar prin centrul oraşului. “La Cluj-Napoca de obicei existã ambuteiaje, în marea lor majoritate, atunci când este vreme nefavorabilã, la începutul sãptãmânii sau la anumite ore de vârf. în rest, se circulã rezonabil?, a explicat comisarul.

Du-te, mă. Serios ? 🙂

Andrei Crivăț

5 Comments

 1. Piticu21   •  

  vezi de ce ai plecat tu din bucuresti?

  sa iti zic ca media dupa niste autostrazi, deci media mixta e de 30 km/h … si consum de 6.9 ?:P dar cu 180 pe autostrada si …. 12 km.h in bucuresti. asta in conditiile in care seara stau la munca pana cand se elibereaza 😉

 2. hadean   •  

  “La Cluj-Napoca de obicei existã ambuteiaje, în marea lor majoritate, atunci când este vreme nefavorabilã, la începutul sãptãmânii sau la anumite ore de vârf”.
  :-))))
  se circulă prost doar dacă eşti cu maşina. da’ în rest se circulă bine.

 3. Ingineru   •  

  E mai bine cu undele verzi. Da cât o fi ea de undă, de la Casa de Cultură la Tribunal tot prinzi 2-3 roşii, n-ai ce face.

  Eu am cam trecut pe scuter când mă lasă vremea. Grijă cum mereţi, să nu mă daţi jos.

 4. marius   •  

  cel mai bine e pe jos! Masina doar la iesit din oras si cimparaturi in marketuri 🙂

 5. Liviu   •  

  Andrei, bun, dar orasul tot gri a ramas. Hai sa vedem viteza la colorarea lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu