Joi, 5 = Vineri, 13 ?

… desi titlul nu-i bun. Pentru ca nu-mi amintesc de nici o zi de 13 in care sa-mi fi mers asa prost ca azi.

Preambul: Maine plecam la socrii mei (ma rog, imediat-socrii mei). Ne-am facut planuri – ne trezim pe la 5, o intindem pe la 6, ne oprim o ora la Brasov la niste prieteni sa le propunem sa fie nasii 2 (ca nasii 1 avem deja, da’ nu-i putem folosi la biserica intrucat nu-s casatoriti, ma rog, poveste complicata). Pe la 12 suntem la socriii mei (imediat-socrii, respectiv parintii ei), ce bine, ce frumos, luni ne intoarcem. Azi urma sa ma pregatesc, sa spal masina, sa una, sa alta.

Action: Pentru prima oara, am busit masina (mama, stai linistita, n-am patit nimic. Numa’ masina e indoita rau). Cum anume nu conteaza, cert e ca nu mai poate fi folosita pentru deplasarea asta. Buuuun, zic. Nu-i nimic, mergem cu trenu’, asta e. Asadar, merg frumos la agentie, iau bilete (tren de dormit, clasa 1, ca la a 2-a nu mai erau locuri, cica). Frumoasa suma de 259 de lei, pentru doua bilete + doua tichete. Buuun, acestea fiind facute, minunadu-ma de harnicia mea si amintindu-mi ca, in principiu, mie imi place cu trenul, plec sa-mi scot sotia (ma rog, viitoarea, sa-i spunem doamna Crivat-to-be sau doamna Crivat-wannabe) la pranz

Action 2. Ajung la pranz cu doamna Crivat-to-be, si scot mandru biletele, sa i le arat. Fireste, pierdusem unul din tichete in taxi. Nu-i nimic, o linistesc masculiniceste, sun la firma de taxi si sigur ne rezolva. Mno, nu ne-a rezolvat deloc. Doamna aia de la Diesel 946 era mult prea ocupata, spundu-mi de altfel: “sunt prea ocupata, domnu'”. Si mi-a inchis. Multumesc, doamna. Eh, zic, las’ ca merg la agentie si scot un duplicat. zis si facut, urmeaza

Action 3. La agentie, doamna aia, mult mai draguta decat cea de la Diesel 946 (sa nu mai sunati la ei, ca nu-s deloc simpatici) imi spune plina de incredere: sper ca ati pierdut biletul, nu tichetul. Fireste, tichetul il pierdusem. Si ca sa n-o mai lungesc, normal ca nu se poate emite duplicat, trebuie anulate AMBELE locuri, contra unui comision de 10% pe bilet si 50% pe tichet (adica vreun milion, in total) si scoase altele, noi.

De aia zic ca joi 5 o fi totuna cu vineri 13. Patric, o sa mor ?

Oricum, am zis ca n-are rost sa ma mai stresez azi. Tot ce s-ar putea intampla e de asteptat sa se intample. Am zis sa ma culc, ca sa nu mai patesc nimic, da’ sigur cad din pat sau ceva….

Altfel, s-aveti Sarbatori Fericite. Io intru in concediu.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Gez   •  

    asa-i ca nu te grabeai niciunde cand ai patit evenimentul ?

  2. Andrei Crivat   •  

    asa-i. nu ma grabeam absolut deloc, stateam. am gasit masina lovita.

  3. Mihai   •  

    Sorry de ghinioane, dar oricum, sa aveti Sarbatori Fericite. Cel mai important lucru e ca sunteti impreuna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu