Intrebare

Oare de ce aceasta stire este atat de importanta incat sa fie publicata de toate site-urile de informatii stiri (de unele chiar de mai multe ori, probabil pentru update-uri) ? Unde e partea senzationala ? Unde e stirea, de fapt ?

(repetitia e voluntara 🙂 )

Andrei Crivăț

4 Comments

 1. Razvan Antonescu   •  

  Raspunsurile e 2:

  1. E trendy sa faci misto de Microsoft si in capu plebeilor Gates=Microsoft (pana la urma usi ferestre tat un drac). Deci e trendy sa faci misto de Gates. In contextu asta mistou ii ceva de genu: “Baaaaaaaaaa ce nazist imputit ii ala”

  2. Toata lumea stie ca te poti tampi daca stai prea mult la calculator (scade IQu, creste par in palma si get laid la 30 de ani). In acest context stirea se traduce asa: “Vezi ba fraiere ti-am zis io ca stai prea mult la calculator. Vezi mah? Vezi? pana si Gates stie asta. Ti-am zis io baaaaaa ca ala face bani pa spatele vostru si stie ca nu ii bine sa stai mult la calculator”

  Si daca stau si cujet mai e si a 3a varianta: slow news day.

 2. MIHAI`   •  

  FRAZA CHEIE este: “Gates nu a pierdut ocazia sa precizeze ca recent lansatul sistem de operare Microsoft Vista”. IAR CHEIA FRAZEI CHEIE SUNT ULTIMELE DOUA CUVINTE DIN FARZA CHEIE!!

 3. Gez   •  

  alta e faza mai ingrijoratoare, ca cica VISTA Asta al nostru, inregistreaza toate chat-urile 🙂

 4. Razvan Antonescu   •  

  [irony]Cu parental control enabled….asta e Gez daca ai dinala [/irony]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu