Înapoi la ferma Lay’s

Era o zi obișnuită de miercuri. De fapt, era pe naiba obișnuită, că nu în fiecare miercuri m-agit de dimineață până seara cu meșteri de mobilă, cu schițe, cu măsurători și cu alegeri dificile.

Dar era, totuși, o zi de miercuri, cum multe au fost și multe-or mai fi pe lumea asta. Între două măsurători de blat și trei telefoane, îmi bate în poartă un emisar – trimis de Cabral. Eu, când vine un emisar de la Cabral, las totul – că așa am învățat anul trecut, că ce vine de la căpitanul echipei are prioritate în fața oricărui lucru!

Emisarul aducea un mesaj din care am aflat că urmează o nouă bătălie cu Puya – barosan de barosan, are stofă de dujman! (©) – și cu echipa lui.

provocarea lays

Cabral a primit trei pungi enigmatice de chipsuri Lay’s și o provocare – să ghicească cele trei rețete. Nu le-a dat de cap, așa că a apelat la oștenii lui – Deea, Andreea, Mădălin, Andi și eu – pentru a le dibui împreună înaintea lui Puya și a echipei sale.

chipsuri lays

Din acest motiv, echipa se strânge pe 29 și 30 august la M&P Agro, ferma domnului Peter, unde se cultivă cartofii din care se fac chipsurile Lay’s. Acolo, cu cartofi proaspăt recoltați și cu alte ingrediente, o să încercăm să gătim rețete cât mai asemănătoare cu cele din noile pungi Lay’s. Lupta cu echipa Puya va fi strânsă – dar va fi jurizată ferm și corect de un bucătar nebun!

Și, la fel ca anul trecut, fie ca cei mai buni să învingem!

Din păcate, din motive imposibil de contracarat eu nu voi putea fi la fermă mâine. Dar voi fi în permanentă comunicare cu Cabral și colegii de echipă, pe telefon, pe facebook și pe alte canale de comunicare, numai de noi știute! Și pentru că oamenii se bazează pe plăcerile mele vinovate, bine ar fi să nu mă fac de râs.

Așa că vă cer ajutorul. După cum arată pungile, care credeți că-s noile rețete Lay’s ?

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Sorlea   •  

    Lay’s cu ceafă de porc sau cotlet, Lay’s cu urdă și roșii și Lay’s cu brânză, slană și ceapă – de la stânga la dreapta >:)

  2. GG   •  

    Primul e Lay’s Pui Tandori 🙂 Al treilea E Lay’s Kosher

  3. Sergiu   •  

    Vreau sa le incerccc. Inca nu am avut placerea de a gusta noile arome de Lay’s. Yummmy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu