Zilele trecute, am încercat această rețetă a lui Cristi Boerean: pachețele cu prosciutto și șuncă presată. N-o să pun rețeta aici, o puteți găsi la maestrul Boerean, iar eu nici n-am avut toate “componentele” la îndemână. Doar vreau să vă arăt câteva poze din timpul preparării, precum și momentul excepțional al flambării lor în coniac. A fost prima oară când am flambat ceva, lucru care se vede foarte, foarte bine în film 🙂
Deci pe parcursul pregătirii, pachețelele arătau așa:
Iar după preparare, arătau cam așa (asezonate asezonate pe naiba, nu mai stiu vorbi corect; acoperite bine cu parmezan ras și condimente, asa vroiam sa spun)
Dar momentul cu adevărat magic al serii a fost flambarea, prima flambare din viața mea, nereușită total 🙂
Pentru pasionați și amatori, să vedem momentul magic slow motion, ca să râdem mai bine:
eh, cam asta a fost. flambare plăcută 🙂
__________________________________________________
Blogvertising: în orice bucătărie e nevoie de un aragaz
stii cum se spune in italiana cand “componentele” unei mancari sunt folosite cu “picioarele”: ma che schifo!
asa…
“Bucataria pentru piromani”…. pacat ca n-am avut prezenta de spirit sa filmez momentul cind am luat o oala cu o cirpa de pe foc si n-am realizat ca a luat foc cirpa… si am pus-o pe cuptorul cu microunde.. si pina am realizat ca arde arsese deja :)) Arata de ziceai c-a facut razboiul 🙂