Gastronomie de week-end 6

Zilele trecute, am încercat această rețetă a lui Cristi Boerean: pachețele cu prosciutto și șuncă presată. N-o să pun rețeta aici, o puteți găsi la maestrul Boerean, iar eu nici n-am avut toate “componentele” la îndemână. Doar vreau să vă arăt câteva poze din timpul preparării, precum și momentul excepțional al flambării lor în coniac. A fost prima oară când am flambat ceva, lucru care se vede foarte, foarte bine în film 🙂

Deci pe parcursul pregătirii, pachețelele arătau așa:

pach2.jpg

Iar după preparare, arătau cam așa (asezonate asezonate pe naiba, nu mai stiu vorbi corect; acoperite bine cu parmezan ras și condimente, asa vroiam sa spun)

pach3.jpg

Dar momentul cu adevărat magic al serii a fost flambarea, prima flambare din viața mea, nereușită total 🙂

Pentru pasionați și amatori, să vedem momentul magic slow motion, ca să râdem mai bine:

eh, cam asta a fost. flambare plăcută 🙂

__________________________________________________
Blogvertising: în orice bucătărie e nevoie de un aragaz

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. warpguy   •  

    stii cum se spune in italiana cand “componentele” unei mancari sunt folosite cu “picioarele”: ma che schifo!

  2. patric   •  

    “Bucataria pentru piromani”…. pacat ca n-am avut prezenta de spirit sa filmez momentul cind am luat o oala cu o cirpa de pe foc si n-am realizat ca a luat foc cirpa… si am pus-o pe cuptorul cu microunde.. si pina am realizat ca arde arsese deja :)) Arata de ziceai c-a facut razboiul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu