Eroare de lux

LE: citiți și update-ul de la sfârșit

Știți, probabi, cu toții despre operele complete ale lui Vintilă Corbul și Eugen Burada, editate de Adevărul. Dacă nu știți despre ce vorbesc, găsiți detalii aici. Cărțile din colecția asta sunt prezentate și vândute ca produse de lux. Și chiar sunt de lux: coperți de piele, hârtie de bună calitate, un tipar bun, greșeli de editare foarte puține spre deloc, preț destul de mare.

Mi-am cumpărat de la ei, animat de bucuria recitirii, toate cele 6 volume ale seriei Dinastia Sunderland – Beauclair. În volumul 3 al primei părți, Idolii de aur, lipsesc – într-un mod foarte luxos, ca să zic așa – vreo 20 de pagini. Mai exact, de la 224 la 241 (click pentru mărire).

dsc_0047.JPG

Așa că vă rog pe voi să-mi spuneți: ce se întâmplă din momentul în care Richard îl primește, de față cu Adrien de Beaulieu, pe Zechariah Abercrombie și până în momentul în care se povestește cum Charles a cunoscut-o pe Marina ? Că editorii n-au considerat partea asta suficient de interesantă încât s-o lase în carte. M-am prins că Abercrombie moare pe undeva – probabil pe la paginile 217-219, n-am de unde să știu – dar aș vrea mai multe detalii.

Sau poate că în fasciculul lipsă era pauza de reclamă ?

UPDATE: uite că nu doar la mine lipsesc luxos pagini întregi din volumul ăla de lux. Și lui Mordechai îi lipsesc – stupoare ? – aceleași pagini. O fi tot tirajul așa. Băi nenea de la Adevărul, dați-ne băi paginile lipsă, să știm și noi ce s-a întâmplat cu luzeru’ ăla de Abercrombie!

Andrei Crivăț

4 Comments

 1. S   •  

  In caz ca n-ai primit raspuns, pot sa-ti scanez eu paginile sa ti le trimit 🙂

 2. Revo   •  

  Andrei, am citit ÅŸi eu mai de mult despre o greÅŸeală cu două cărÅ£i din colecÅ£ia Adevărul – Biblioteca pentru toÅ£i. La una era legată coperta invers ÅŸi la cealaltă lipseau niÅŸte pagini. M-am uitat în biblioteca mea ÅŸi într-adevăr aÅŸa erau ÅŸi ale mele. M-am dus la librăria de lângă CărtureÅŸti ÅŸi mi le-au schimbat pe loc. PoÅ£i să le dai un e-mail ÅŸi să-i întrebi.

  • Andrei Crivăț   •     Author

   eh. a fost acum mulți ani și le-am luat cumva prin poștă. nu mai contează 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu