După SMS Timișoara 2

Am întârziat un pic să vă povestesc cum a fost la a doua ediția a Social Media Summit Timișoara. Nu din lene sau din lipsă de inspirație, ci din motive pur tehnice: mutat blog, propagat ns-uri etc.

Acum, însă, că suntem back online…

N-o să vă povestesc despre prezentări, Ramona și Andreea au făcut-o deja foarte bine.

Am să vă spun, cu riscul de a mă repeta, cât de încântat sunt, de fiecare dată, la evenimentele organizate de Marta Ușurelu și Revista Biz. Am mai spus, sunt fanul lor declarat și îmi doresc să particip la toate evenimentele pe care le vor face în viitor.

SMS s-a dovedit, din nou, o ocazie bună de a învăța lucruri de la oameni deștepți.  Mi-a plăcut mult că oamenii din sală au fost interesați, s-au implicat în discuții și au pus întrebări – în fond, asta e ideea unui astfel de eveniment: să pui întrebări, să primești răspunsuri, să afli lucruri, astfel încât la sfârșitul zilei să pleci acasă și să spui “azi am învățat lucruri noi”.

Aș vrea să nu uit să vă spun cât de super tare arată noua aripă de 5 stele a Hotelului Timișoara, unde a avut loc SMS. Musai să mergeți s-o vedeți, dacă sunteți prin zonă

Și cred că toți cei care am participat la SMS ar trebui să mulțumim sponsorilor și partenerilor: Staropramen, Danone, Pepsi, Digital Star. Fără ajutorul lor, nu ne-am fi întâlnit și n-am fi învățatat atâtea lucruri unii de la alții.

Ne vedem la SMS Cluj, ediția a 2-a, da ? 🙂

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. thaopets   •  

    ne vedem si la bucuresti cand se va organiza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu