Aducem România acasă ?

România a dat lumii niște oameni care au schimbat mentalități. Niște oameni care au dus omenirea cu câțiva pași înainte. Niște oameni care au ridicat standardele.

Mircea Eliade, Henry Coandă, Nicolae Paulescu, Ana Aslan sunt doar câțiva dintre oamenii ăștia.

Hai să aducem România acasă” este propunerea pe care Gerovital o face românilor, în ideea de a sprijini și de a recunoaște valorile româneși actuale și tradiționale. Și, pentru a susține concret această idee, Gerovital a decis să devină sponsor principal al Echipei Olimpice a României. 1% din vânzîrile Gerovital între 14 octombrie și 14 noiembrie vor fi direcționate către olimpici. Și vânzările Gerovital nu sunt deloc mici 🙂

Asta nu-i vreun soi de advertorial, e pur și simplu o idee care îmi place foarte tare și care cred că merită apreciată. Se întâmplă o mulțime de lucruri faine în România, se întâmpla o mulțime de lucruri faine în Cluj (zilele astea am să vă spun povestea unor femei incredibile din Cluj), e păcat să băgăm în seamă micile mizerii de zi cu zi, în loc să ne bucurăm la lucruri frumoase.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Claudiu Ciobanu   •  

    Poate că ÅŸtiai sau poate că nu dar gama Gerovital H3 este prima gamă de creme ÅŸi emulsii anti-îmbătrânire din lume. Eu zic că e un motiv în plus de mândrie.

    • Andrei Crivat   •     Author

      nu stiam, thx for the info 🙂

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 17-23 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu