Dragă bere,

Relația noastră se încheie azi (mă rog, de fapt s-a încheiat ieri – azi e prima zi după despărțirea noastră).

Am avut o poveste lungă, eu și tu. Ne-am cunoscut în urmă cu vreo șapte ani. La început, ne-am simpatizat și ne petreceam unele momente împreună. Apoi am devenit mai apropiați, apoi chiar intimi. Au fost infinite seri în care eram doar noi doi, în care am râs cu tine, în care am plâns cu tine. Am mâncat împreună, am citit împreună, ne-am uitat la filme, am ieșit în oraș, am petrecut cu prietenii.

Nu mă pot plânge, a fost o poveste frumoasă. Ne-am mai certat, dar pentru perioade scurte, iar împăcările m-au făcut să simt din nou aroma ta.

Astăzi, însă (de fapt, ieri), relația noastră se încheie cu totul. Nu mai e o ceartă, e o despărțire totală. Pentru că anii petrecuți împreună au lăsat urme… adânci, să spunem, pe trupul meu. Aveam eu burtă când ne-am cunoscut ? Nu, n-aveam, eram slab și frumos! Și-acum uită-te la mine! Nu mai amintesc câte prostii am spus oamenilor din cauza ta, asta rămâne între noi.

Au fost ani frumoși și buni, mi-ai fost alături la bine și la greu, dar e mai bine să încheiem aici totul. Pentru că îmi doresc o relație cu Gimmy. Și nu vreau să te înșel și să te rănesc. Rămâi cu bine, bere, sunt convins că vei găsi pe cineva care să te aprecieze așa cum meriți.

Și să nu mă cerți că am ales să pun public punct poveștii noastre. Am încercat să-ți spun aseară, când eram doar noi doi, dar n-ai vrut să pricepi și pace.

Adio!

Andrei Crivăț

11 Comments

 1. albinuta veninoasa   •  

  Felicitari pt aceasta alegere. Nu ma refer la divortul de bere, ma refer la noua ta relatie cu Gimmy.

 2. Sergiu Nicola   •  

  Mamă câtă sinceritate în articolul ăsta. Lasă că au alÅ£ii grija de ea.

 3. Costi   •  

  Sper sa fiu pe faza la urmatorul post, in care revii cu lacrimi in ochi la prietena ta berea. Stii tu… Cum ai incercat… dar despartirea a produs o ruptura in sufletul tau. Pe care nimic nu a putut-o vindeca… etc.

 4. Costi   •  

  … Si vei afla ca totusi Berea si cu Gimmy nu se exclud. Ca dupa efortul de la sala, berea are destule minerale pentru a compensa pierderea lor prin transpiratie. 🙂

  • albinuta veninoasa   •  

   Aici o sa-i stau aproape, sa recupereze la timp vitaminele, inainte de a intra in sala 🙂

 5. Ingrid   •  

  Berea te va intelege cand te intorci in genunchi sa ii ceri iertare. Asa este ea, buna :))

  • hary   •  

   Ingrid, berea este si mai buna de-atat.
   partea faina este ca te intelege neconditionat.
   nici macar nu trebuie sa-ti ceri iertare pentru ca ai inselato…

 6. alioja   •  

  asta trebuie sa o vada hary neaparat :)))

  • hary   •  

   Alioja, eu il inteleg pe Andrei.
   Eu de exemplu, nu mai suportam berea. Nu mai puteam sa o miros, sa o vad, sa o gust. Simteam ca imi face rau, fiecare inghititura era un chin. Prezenta ei ma sufoca. Si am luat atitudine.
   M-am lasat de bere si am creat Terapia.
   Terapia m-a ajutat sa slabesc 25 de kg in 2 ani. M-a invatat sa ma respect, sa am grija de mine. Terapia mi-a resuscitat simturile si mi-a ascutit mintea.

   The beer is dead, long live Terapia!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu