Cum e cu alegerile la liberali

Citeam articolul ăsta din Ziua de Cluj și mi-am amintit de un zvon simpatic pe care l-am auzit săptămâna trecută. Pentru cine nu știe, sâmbăta trecută, pe 13 iunie, ar fi trebuit să fie alegeri pentru noua conducere a PNL Cluj, cea de până acum fiind, sanchi, interimară. Alegerile s-au anulat, pe motiv că, citeam prin presă, conducerea centralaă a partidului a spus că toate filialele trebuie să se concentreze pe alegerile prezidențiale din toamnă, blablabla.

Repet, e doar un zvon, confirmat dintr-o singură sursă, da’ e prea simpatic să nu vi-l zic. Cică de fapt și de drept, alegerile pentru PNL Cluj s-ar fi anulat dintr-un motiv mult mai.. românesc. La alegerile pentru funcția de președinte al filialei județene (post ocupat interimar de Marius Nicoară) s-ar fi înscris un candidat. Membru vechi al PNL Cluj. Și ca omului să i se taie de candidat, i s-au cerut, fiți atenți aici: 600 de cv-uri proprii, printate, să le citească și membrii filialei, să știe și ei ce și cum. Deci 600, da ? În plus, o taxă de vreo 500 de lei, ca să se adune acolo un bănuț pentru alegeri, cam în genul protocolului pentru BAC.

Mno, omul cu pricina ar fi făcut un memoriu pe care l-a trimis la București, și cei de-acolo au anulat alegerile și au lăsat conducerea interimară în funcție. Nu că-i tare simpatic ? :)

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu