Continuam show-ul gastronomic…

… pe care l-am inceput saptamana trecuta pe vinul.ro

Dupa ce v-am delectat imaginatia cu specialitatile lui Sergiulette de la Hotel Deja-Vu Cluj – ardei umpluti cu sardine si sos de capere si snitele umplute cu sote de legume si mozzarela – saptamana asta va invitam sa “gustati cu ochii mintii” 🙂 rafinamente gastronomice ale Restaurantului Marco Polo – Hotel City Plaza Cluj. Puteti vedea un filmulet spectaculos, in care Marian Dospinoiu prepara un desert japonez – banane teppanyaki, acoperite cu inghetata si apoi flambate. Dupa care va oferim spre deliciul imaginatiei un mousse de somon cu sos de Manciuria si cotlete de berbecut cu legume grill si sos de sofran, preparate de Ioan Fatol retete si poze, fireste 🙂

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Eliza   •  

    Untul Teppanyaki se foloseşte la prăjit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu