Card de credit pentru Yahoo! Mail

UPDATE: s-a lămurit “misterul”. Pusesem anul aiurea, și a explicat Grig la comentarii de ce mi-a cerut card de credit. Deci nu se cere la toate adresele.
_________________________________________

Azi am încercat să fac, pentru un prieten, o adresă de mail pe Yahoo. La câmpurile obligatorii erau ÅŸi date despre cardul de credit al… solicitantului, ca să zic aÅŸa. Fără ele nu s-a putut face adresa cu pricina.

Până acum nu era aÅŸa, nu ?

Andrei Crivăț

4 Comments

  1. Grig   •  

    Probabil ai incercat sa deschizi un cont pentru o persoana minora (sau ai gresit anul nasterii)… In astfel de cazuri, sistemul solicita asistenta unui adult, pe care-l chestioneaza de credit card. Altfel, eu nu stiu sa se fi schimbat procedura de creare a unui cont pe yahoo.com.

  2. CTI97   •  

    eu nu-mi aduc aminte sa-ti fi cerut cardul la inregistrare. daca e asa inseamna ca se cam duce yahoo la vale. gmail will rock. eu am renuntat la yahoo datorita restrictiilor impuse, nu mai puteam trimite mailuri. si nu fac spam, am o lista de prieteni cu care fac schimb de bancuri/chestii funny. Daca trimiti 10 mailuri pe o astfel de lista te trezesti cu un frumos mesaj ca nu mai ai voie 24 (sau 48) de ore sa mai trimiti niciun mail 🙁

  3. Andrei Crivat   •  

    @Grig: ai dreptate. am pus anul nasterii aiurea, cred ca 2007, si probabil din cauza asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu