Averea lui Ciutacu

(post pentru clujeni și ziariști)

În sfârșit – nu-i așa ? – adevărul adevărat despre Ciutacu a ieșit la iveală. Firește, marile caractere din presa locală și națională, profesioniști desăvârșiți, l-au intuit de multă vreme, dar din decență – nu-i așa ? – s-au abținut să-l spună verde în față, publicului larg.

Însă Chinezu – acest Chinezu al blogosferei mioritice – a trecut peste opreliști, a trecut peste secrete, a trecut peste munți și văi și a scos totul la iveală.

Ce n-a știut însă nici măcar Chinezu, cât e el de Chinezu, este că în realitate baza averii ciutăcești se află la Cluj – de aia m-a detașat aici cu mulți ani în urmă, să aibă un om de încredere în zonă care să-i vegheze necontenit interesele. Astfel, dacă tot a ieșit tot secretul la suprafață, pot să-mi descarc conștiința și să vă spun că mogulu’ tonomat Ciutacu are aici 2 cluburi de fotbal în divizia A (nu le pot da numele), o bancă (nu-i pot da numele) și 2 cartiere de locuințe, pe care urmează să se facă (firește, nu le pot da numele). Președintele de club și președintele de bancă îi sunt, evident, angajați, care au o bunăstare evidentă doar pentru că Tonomatu’ e generos cu ei. Nici nu mai e nevoie să vă spun – că vă prindeți singuri – că cei 74 de demisionari din PNL, alături de bloggerul care îi conduce (nu vă pot spune cine) au plecat din partid pentru că așa a vrut Victor.

Cât despre mine… nu-i mai cer nimic, după ce mi-a făcut cadou de nuntă un deal frumos din Salzburg, c-o cetate pe el, pe care mi-o doream eu încă de astă vară.

Ia să facem o leapșă, cu cine mai știe adevărul despre averea Tonomogulului. Să ne spună Doamna Mogul, vicele de Cluj și cine mai vrea: ce știe ei despre adevărata avere a adevăratului mogul Tonomatul Ciutacu ?

Andrei Crivăț

7 Comments

 1. Daniel   •  

  Pai-i frumos ase? Din marinimia sufletului sau genial ti-a dat o particica din Austria si asa il rasplatesti? Cine stie ce mai avea de daruit… prin Caraibe sau Maldive…

 2. Andrei Crivat   •  

  a, insula din Maldive mi-a dat-o de ziua mea, am crezut ca nu-i suficient de importanta s-o mai trec aici. Si rectificam – sufletul lui arogant si genial, da’ ii place sa i-o spuna si altii.

 3. chinezu   •  

  mai pe asta cu averea de la cluj nu o stiam
  dar bine ca exista un crivat care sufla peste toate si le ridica desuurile 😀

 4. Andrei Crivat   •  

  Chinezule, ma bucur ca mi-ai dat ocazia sa-mi iau povara secretelor intunecate de pe sufletul meu luminos. Dau o bere, bine ? 🙂

 5. Pingback: Mariana Ciutacu » Averea lui Ciutacu

 6. Pingback: Băi, da’ cât de bine îÅŸi ascunde Ciutacu averea… « Picătura chinezească

 7. manole   •  

  Am auzit cand vorbeau ca si FNI-ul era al lor! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu