Fii din nou bine cu tine

Pe 7 decembrie o să aibă loc cea de-a doua ediție a conferinței Fii bine cu tine (despre care am scris și anul trecut). Conferința are loc la Facultatea de Psihologie din București (șoseaua Panduri nr. 90) și este organizată de Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT).

Subiectul ediției din acest an este “Fii bine cu tine și copilul tău va fi bine cu el”. Scopul conferinței este să ofere celor care au legătură cu educația copiilor (părinți, bunici, învățători) ocazia de a învăța cum să îmbunătățească relația cu copii și cum să îi ajute să-și dezvolte capacitatea de a trece cu bine prin încerările vieții.

“conferinÅ£a „Fii Bine cu Tine și Copilul Tău va Fi Bine cu El!” vine în sprijinul mamelor ÅŸi taÅ£ilor, dar ÅŸi a celor care doresc să devină părinÅ£i cu experienÅ£e, idei, tehnici ÅŸi strategii de prevenÅ£ie ÅŸi reparaÅ£ie a efectelor vizibile ÅŸi mai puÅ£in vizibile ale experienÅ£elor dureroase (cum ar fi fricile, vinovăÅ£ia, tenisunea, blocajele, dificultăÅ£ile de comunicare, conflictele), toate pentru îmbunătăÅ£irea relaÅ£iilor cu copilul” – Diana Vasile, președintele ISTT

În cadrul conferinței, psihologi cu foarte multă experiență (Diana Vasile, Andra Costin, Monica Lespezeanu, Bogdan Cezar Ion, Anamaria Drăguță) vor vorbi, printre altele, despre relația mamă-fiică atunci când fiica devine mamă, despre raportarea corectă la fricile și anxietățile copiilor, despre implicarea taților în viața de familie. Conferința se va încheia cu un atelier pentru părinții ai căror copii s-au născut prematur.

afis-fii-bine-cu-tine

Prezentarea lectorilor, rezumatele prelegerilor și programul conferinței pot fi accesate aici. Înscrierile se pot face la adresa conferinta@psihotrauma.ro. Pentru mai multe informații puteți apela numărul de telefon 0735 226 936 (Psiholog Roxana Agafiței). Tariful de participare este de 150 de lei.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Radio Itsy Bitsy, revista Avantaje, revista Psychologies, Senso TV Sănătate. Evenimentul este susținut de Editura Trei, Cărturești, MediaTrust, RoMedic și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

 

 

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu