Am scris un vers, apoi l-am șters

Motto – am scris un vers, apoi l-am șters. nu era vers, era invers. Nu știu din ce moment al copilăriei mele mi-a rămas asta în cap, nu se leagă nicicum de nimic, dar o am în cap de dimineață și m-am gândit că poate așa scap de ea.

Am și o melodie ciudată în cap. Dacă funcționează cu versul, dacă scap de el după ce l-am scris aici, data viitoare vă cânt melodia. Să scap și de ea.

Așa, revenind…

În ultimele zile, am scris 3-4 articole, să le pun pe blog. Erau așa, grele de tot, profunde, despre oameni (astea au cel mai mare succes, am observat). Unul era chiar mișto, povestea o teorie pe care am dezvoltat-o în capul meu în ultima vreme referitoare la “oamenii-puroi” – oamenii care infectează tot ce ating. Le-am șters, mi-am dat seama că sunt inutile și irelevante.

De vreo două zile îmi doresc să revăd filmul In Bruges. L-am… cum să zic, l-am închiriat de la un centru de închirieri DVD-uri, apoi nu mi-am mai dorit să-l văd. Mi-am dat seama că m-ar plictisi să-l văd a treia oară.

În ultima săptămână, am dat multe unfollow-uri. Am mai povestit de ele. De ieri am început să dau follow înapoi. Mi-am dat seama că n-are nici o legătură un follow/unfollow cu ce cred sau simt io despre niște oameni. Sau, cel puțin, nu mereu.

În ultima perioadă i-am spus unui om că am încheiat orice relație cu el. După vreo două zile, îi spuneam că mi-e dor de el și abia aștept să ne vedem din nou. Evident, omul a rămas un pic confuz – dar cine n-ar fi rămas ? Am dat vina pe căldură

Am primit o ofertă de colaborare pe care am acceptat-o, apoi, după o zi, am refuzat-o. Mi-am dat seama că n-am nici timp, nici chef de ea. Și că nu banii sunt prima prioritate, oricât ar fi de greu în viață. Am recomandat pe altcineva. Culmea, pe cineva cu care am relații de non-amiciție. Cine să mai priceapă ceva ?

Una peste alta, concluzia zilei este că sunt indecis. Sau nu ?

Andrei Crivăț

9 Comments

 1. Doru   •  

  Între vers ÅŸi invers. Sau da?

 2. RBoy   •  

  Te transformi. Ai grijă. Încă un pic ÅŸi vei merge la shopping cu fetele.

  • Andrei Crivat   •     Author

   Asta cu shoppingul o faceam cand eram tanar. acum nu cred sa se mai intample 🙂

 3. neonu   •  

  Cred ca in vanatoarea de parcuri ai stat cam mult expus la soare. Sau poate ti se trage de la eclipsa de luna. In orice caz, incurcate sunt caile Domnului …

  • Andrei Crivat   •     Author

   Da, plus ca adevarul este dincolo de noi 🙂

 4. Andreea   •  

  Sau esti dornic de schimbari. 🙂

 5. dragosmone   •  

  Un psiholog s-ar ingrozi sa vada ce e in capul tau…

  • Andrei Crivat   •     Author

   Bine ma ca esti tu destept si perfect sanatos mental, ce sa zic….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu