Am nevoie de ajutorul vostru

Caut niște lucruri. Foarte vechi, foarte diferite. Dacă aveți idee cum le-aș putea găsi, sau dacă voi le aveți și mi le puteți da/împrumuta… o să vă fiu extrem de recunoscător.

1. Vacanța Mare – show-urile de la început, când nu făceau TV. Cele cu mașina Burundi (roșie, cu volan pe dreapta, te oftici ?), cu Crapu și Menumorut la furat în Germania, cu Romeo și Julieta în 3 variante și câte și mai câte

2. Seriile “Roboții”, “Imperiul” și “Fundația” de Isaac Asimov. Pentru astea… sunt dispus să fac foarte, foarte multe lucruri. Îmi doresc foarte mult să le recitesc, în ordine, fie ele și în format electronic

3. Divertis – a fost un show vechi, erau ei la curtea nu știu cărui voievod. Se vorbea acolo de scrisoarea lui Gafton din Câmpulung și apărea un indian care se numea “cel mai tare ca pământul reavăn”.

Vă mulțumesc anticipat 🙂

Andrei Crivăț

10 Comments

 1. sandman   •  

  (editat de admin)

  This might help you.

 2. razvan   •  

  ia uite si vacanta mare, sigur gasesti aici ce iti doreste inima, cel putin asa sper 😀 (sunt amestecate, da sunt in dar asa ca nu te mai uiti :P)
  (editat de admin)

 3. Radu   •  

  Sincer si eu acelasi link ti l-as fi dat ca si sandman, insa as fi trimis linkul pe mail. Ultimul site liber care punea carti online a fost inchis la presiunea editurilor.

 4. cezar manu   •  

  am trimis pe mail seria Fundatia in format electronic. ata am putut. 🙂

 5. Andrei Crivat   •  

  Va multumesc tuturor. Am rezolvat cu Asimov si cu Vacanta Mare, mai ramane divertis.

  Am scos linkurile penrtu ca Radu are dreptate, riscam sa se inchida niste chestii de altfel foarte utile. Dar daca cineva are nevoie de ele, mail me.

  Inca o data, va multumesc

 6. A.Faith   •  

  acum am aterizat ÅŸi eu aici pe blog. vruiam să îÅ£i dau o mână de ajutor cu vacanÅ£a mare, dar se pare că s-a rezolvat. torrent? dacă da, se poate să mi-l trimiÅ£i ÅŸi mie? nu de alta, dar ce am eu e cam nearanjat (adică e tras de pe principiul track 01, track 02 ÅŸi aÅŸa mai departe).

  btw, nice meeting you @ cluj!

 7. Andrei   •  

  Un link pentru povestea cu Burundi ? Sau macar din care show facea parte…Multumesc !

 8. Luci   •  

  In ce spectacol e episodul cu “Burundi”? Multumesc~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu