Ajutor pentru Irina – mai e puțin (episodul 3)

Azi am să scriu pe scurt, că am multe drumuri de bătut pentru Irina (la gaz, la apă, la electrica)

În total, s-au strâns 8700 de lei. Din ăștia, s-au cheltuit până acum, aproximativ 5.400. Mai sunt 3.300. Irina mai are nevoie de vreo 7.000 de lei – pentru a o scăpa de poprirea de 200 de lei lunar din pensia ei de 600 de lei, pentru a-i plăti măcar o parte din restanțele la apă.

Deci mai nevoie doar de un mic efort pentru a-i oferi o viață normală.

Așa că vă rog din nou, donați pentru ea!

Contul este:

RO46BTRL06601201333852XX – pe nume Kislaki Ruben (e la Banca Transilvania)

De asemenea, pentru că n-am putut face paypal pe acest cont, Cristi ne-a pus la dispoziție contul lui. Deci acum puteți dona și prin paypal:
 

așa. Ieri i-am plătit chiria doamnei Irina la zi plus încă 6 luni avans și am făcut o cerere pentru a fi scutită de penalități de 5.600 de lei. Datorez multe mulțumiri celor de la Primăria Cluj-Napoca, m-au ajutat nesperat de mult.

chirie Irina

 

Astăzi vreau să ajung la E-On Gaz, să văd ce datorii are și să i le achit, ca să nu-i mai rețină bani din pensie. Și la Compania de Apă, la fel, să văd ce datorii mai are cu exactitate.

Împreună am reușit un pic miracol, vă spun. Haideți să nu ne oprim la jumătate, că mult a fost, puțin mai este (ca cuvântul din poveste)

Și din nou, mulțumesc tuturor celor care au ales să se implice și au donat!

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Cristian   •  

    Ideal ar fi sa se doneze si dupa ce se strange intreaga suma. Apoi, cum lucreaza bancile la noi, o parte din bani vor intra luni / marti deci avem speranta ca onlineul poate salva viezi fizic (citat de la arhi) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu