Timișoreni, o ajutăm pe Valentina ?

post – evident – pentru timișoreni, exclusiv.

Pe scurt: am aflat povestea Valentinei de la Nina. Valentina e absolventă de drept, a fost grefier. Are o fetiță de 4 ani. Pentru a o putea îngriji cum trebuie, și-a dat demisia și acum lucrează la o cantină. Are un salariu de 800 de lei, din care cu greu își poate plăti chiria. Dar’mite mâncarea și altele.

Eu vreau s-o ajut pe Valentina. Datorită Cristinei, problema ei cu chiria s-a rezolvat – pe luna asta. Dar încă are nevoie de ajutor.

În primul rând, are nevoie de un job mai bun. Dacă știți pe cineva care ar putea s-o ajute în acest sens, dați un semn.

În al doilea rând, mâine la 12 (adică mâine, 30 iunie 2011) eu voi fi la Billa în Soarelui și voi cumpăra alimente pentru Valentina și fetița ei. Pentru că are nevoie de ele. Pentru că Valentina muncește, dar nu se descurcă. Și pentru că o putem ajuta.

Dacă vreți și voi să contribuiți, v-aștept mâine, între 11.45 și 12.00 lângă intrarea în Billa, să punem mână de la mână, cu toții, s-o ajutăm. Vom lua cât de multe alimente putem (chestii de bază: făină, orez, ulei, fasole, cartofi, poate ceva carne, dulciuri pentru fetița ei etc) Și imediat după asta vom merge să i le ducem.

Dacă vă interesează, aștept să v-anunțați la comentarii.

Dacă nu.. e ok, mă descurc 🙂

Andrei Crivăț

19 Comments

  1. richie   •  

    Asta imi trecuse si mie prin cap… sa ne miscam la o chestie concertata. Daca Cristina a rezolvat dintr-o semnatura problema banilor ne punem noi muschii la treaba.

    • Andrei Crivat   •     Author

      Deci ne vedem maine ? 🙂

  2. Nina   •  

    Nu stiu cum va dormi Valebntina in noaptea asta, dar eu sigur nu voi dormi.
    Va multumesc din suflet si tie Andrei dar si timisorenilor tai!

  3. Ioana   •  

    Buna Crivat, Ioana sunt prietena Ninei. Tot ce vreau e sa-ti multumesc. Cind am sunat-o azi pe Valentina ma asteptam ca in afara celor 200 lei de la mine sa mai fi primit de la altii macar inca pe atita, asa ca am fost tare desumflata cind am vazut ca nu-i asa. Am scris eu ce am scris la mine pe blog dar eu fiind noua in bransa asta a bloggarilor, si mai ales avind un blog de nisa, m-am gindit ca nu o sa am cine stie ce succes si am apelat la Nina. Nu m-am asteptat insa ca rezultatele sa vina atit de repede si asa in cascada. Multumesc inca odata. vorba Ninei cred ca in seara asta o sa visez frumos. Si am inteles ca-i si sarbatoare. Cred ca acolo sus cineva le iubeste pe valentina si micuta ei.

    • Andrei Crivat   •     Author

      … si pe viitor, poti sa-mi spui Andrei, e ok 🙂

  4. Ioana   •  

    sincer am vrut sa scriu tot numele dar e prea tirziu si am fost super ‘ambalata’/agitata cu povestea asta cu valentina asa ca parte din numele tau si anume Andrei mi-a scapat. Nu stiu cum o fi la campaniile electorale dar eu in seara asta am sarit de pe un blog pe altul functie de reactiile voastre. Inca odata multumesc mult. Am vorbit cu valentina in seara asta si i-am spus in linii mari de tine , ca o sa o contactezi miine., bla, bla, bla.
    Locuieste in zona Bisericii Martirilor daca iti spune ceva asta. Multumesc si BTW : Ioana, imi pare bine sa te cunosc. O seara buna. Merg sa-mi adorm si eu copila ca am abandonat-o in seara asta 🙁

  5. Diana   •  

    Crivate, mi-esti din ce in ce mai drag. Ca sa stii!

  6. Pingback: [Timisoara] Valentina are nevoie de ajutorul nostru | Alexandru Bleau

  7. Pingback: [Timisoara] Valentina are nevoie de ajutorul nostruTech Guru Store | Tech Guru Store

  8. Pingback: Pentru că putem | toane

  9. Pingback: Am trimis deja primii bani | toane

  10. Flipper S   •  

    am citit prea tirziu pentru a participa la actiune ? (o alta actiune viitoare ?)

    • Andrei Crivat   •     Author

      da, o sa mai fie saptamana viitoare. stai pe-aproape, ca o sa scriu ce si cum 🙂

  11. Flipper S   •  

    OK, mersi ! 🙂

  12. dragos   •  

    Ce anume stie sa lucreze Valentina? Poate reusesc sa o ajut mai consistent. Imi poti trimite un cv la adresa de email din comment ?

    • Andrei Crivat   •     Author

      Dragos, nu am CV_ul ei deocamdata, dar o sa fac rost de el si ti-l trimit. Tot ce stiu e ca a fost grefiera la Tribunalul Timis.

  13. Ioana   •  

    Tocmai ce am vorbit cu Valentina cu care pastrez legatura trimitind din cind in cind cite un pachet… Ce sa zic… femeia este mai bine, datorita voua inca citeva luni nu mai are pe umeri povara chiriei, pare ca a mai ridicat capul oleaca insa mai este mult pina va putea zimbi cu adevarat. Ideea este ca pina nu va avea alt job mai bine platit (cei 1000 de lei pe care-i cistiga acum sunt insuficienti pentru o femeie cu un copil) nu va face altceva decit sa se chinuie zi de zi doar sa supravietuiasca, iar cind se vor termina banii strinsi va incepe iarasi chinul cel mare…. Ma uitam pe comentarii si am vazut ca Dragos zice ca ar putea face ceva in acest sens. Valentina scrie si vorbeste fluent engleza si italiana deci ar putea face traduceri, lucreaza o zi cu o zi deci cred ca in ziua libera ar putea traduce, face menaj la o familie ….. Ea oricum se straduieste sa-si schimbe norocul, si-a mai gasit un loc de munca ca si colaboratoare -serveste Simbata noaptea la nunti dar cind se va termina sezonul acest cistig va disparea si el. E cineva care ar putea-o ajuta Duminica cu mutatul (cu o masina de carat) ca sa salveze cei 120 rezervati acestui lucru????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu