Vrei să vii la PRBeta ?

PR Beta, după cum sper că știți deja, e prima conferință regională de PR 2.0.

Conferința se adresează specialiștilor în PR, oamenilor de comunicare din companii – care folosesc mediul online în comunicare sau doresc să îi cunoască avantajele, consultanților independenți, studeților la comunicare și jurnalism, bloggerilor și reprezentanților presei din zona de centru și vest a țării. Dorim să aducem specialiștii în comunicare cât mai aproape de reprezentanți ai agențiilor de PR și ai companiilor care au avut cele mai bune rezultate în comunicare online în 2010.

Ca să vă conving de “greutatea” evenimentului, vă mai spun doar să aruncați o privire pe lista de speakeri. Dacă mă ignorați, ceea ce nu-i așa greu, o să vedeți că-i impresionantă.

Ei bine, dacă activați în acest minunat domeniu, al comunicării, și vreți să participați la PR Beta, eu vă ofer o invitație. Pentru asta, trebuie doar – deci DOAR! – să mă convingeți că participarea voastră la PR Beta e esențială. Așa că am să vă rog să scrieți (pe blog, dacă aveți, iar dacă nu, să lăsați un comentariu aici) de ce e vital pentru voi să fiți în sală. Cu ce v-ar ajuta exact, în viață, să veniți și să-i ascultați pe oamenii ăia – speakerii, adică – împărtășind din experiențele lor. De ce voi să veniți gratis, când alții plătesc bilet. Pe scurt, repet, să mă convingeți că trebuie să fiți în sala aia.

Dacă scrieți pe blog, am să vă rog să lăsați un comentariu la postarea asta, cu linkul, ca să știu că ați scris (că trackbackurile se mai pierd) și musai să puneți undeva, în postare, link către pagina de înscrieri la PR Beta

Peste o săptămână, eu o să aleg un câștigător. După criterii subiective, necontestabile – o să aleg postarea/comentariul care mă convinge cu adevărat.

Mno, dacă vreți să veniți – și io zic să vreți, dacă sunteți în branșă – nu cred că-i așa greu 🙂 Spor.

Mno, dacă chiar vă doriți să veniți, n-ar trebui să fie așa greu.

Andrei Crivăț

5 Comments

  1. Pingback: Câștigați invitații la PRbeta! | PRbeta – comunicare 2.0

  2. neonu   •  

    Despre conferinta am scris in urma cu o saptamana aici: http://neonu.blogspot.com/2011/04/prbeta-editia-i.html pentru ca am considerat ca un asa eveniment merita mediatizare pe masura. Personal as vrea sa fiu prezent, ca blogger sunt la inceput de drum, iar de acolo as avea foarte multe chestii faine de invatat despre social media, comunicare online, marketing de la oameni cu greutate in domeniul asta. Cum student nu mai sunt sa beneficiez de reducere si momentan sunt in cautare de job, pretul intreg il gasesc momentan inaccesibil. Poate am totusi noroc sa nu am concurenta prea mare aici si sa pot participa pana la urma.

  3. Pingback: PR-ul de(te)stat | mariusrusu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu