Vodafone lansează iPhone 4S și la Cluj

Probabil smartphone-ul anului 2011, sau cel puțin cel mai așteptat, iPhone 4S se lansează în România pe 11.11.2011, la ora 00.00, în același timp în care se lansează în toată lumea, de altfel.

Vodafone sunt primii care lansează 4S-ul în România, tot așa cum sunt primii care au anunțat prețurile (aici puteți afla mai multe despre oferta Vodafone)

La Cluj, evenimentul de lansare va începe joi (adică pe 10.11) de la ora 22.00, la magazinul Vodafone din Piața Unirii. Ne vom strânge acolo o mulțime de fani dedicați ai iPhone-ului, ca Zicu, sau de pasionați de gadget-uri și device-uri, ca mine. Cei care vor cumpăra iPhone 4S în noaptea lansării vor primi reduceri speciale și cadouri neașteptate.

Eu, unul, mărturisesc că n-am avut nici un model de iPhone până acum. Dar am un iPad care îmi face viața mai frumoasă, așa că abia aștept să fac cunoștință – face to face – cu noua perlă a coroanei Apple-iene. Ca să zic așa 🙂

Deci ne vedem acolo ?

Andrei Crivăț

5 Comments

 1. Groparu   •  

  O sa fie cam frig, aduc niste palinca s-avem cu noi?

 2. Andrei Crivat   •     Author

  d’apai, altfel ce fel de lansare ar fi ? 🙂

 3. alex   •  

  Ma suna tare bine numai ca diseara se asteapta si un protest anti RMGC (din pacate) :)) si o sa fie aglomeratie mare in zona :))

  • Andrei Crivat   •     Author

   pai asta e maine seara, Alex. Adica joi seara. Tot asa si protestul ?

 4. alex   •  

  ah greseala mea. Am crezut ca azi e 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu