Viteză absolută la bestjobs/neogen

Zoso scrie astăzi, citez: “Călin Fusu mi-a transmis astăzi că angajează PR manager, ceea ce înseamnă că vechiul piar a fost zburat.”

Intru pe pagina aia cu anunțul (care e aici, și mai jos vedeți print screen, ca să nu dispară ca dovezile alea care ar fi trebuit prezentate Poliției) și ce-mi văd minunații ochișori albaștri ? Iaca, anunțul stufos a fost postat ieri. Dar astăzi nu mai e valabil.

Cu mintea mea obosită, eu deduc că sunt două posibilități: a) Călin Fusu a dat-o pe vechea PR-iță afară IERI, a primit pe bestjobs o sumă de cv-uri tot IERI, a făcut niște interviuri tot IERI, a ales un om tot IERI și l-a angajat tot IERI. Ceea ce e impresionant. Sau b) A dat-o pe vechea PR-iță afară ieri (nu că n-ar fi meritat, că singura ei reacție a fost să posteze același comentariu PE TOATE blogurile care au scris de scandalul cu pedofilia) dar azi a iertat-o și gata, s-a rezolvat problema.

Pentru că nu-mi pot imagina că cei de la Neogen au pus anunțul la mișto, să vadă lumea ce reacție aprigă au ei, ca să stingă discuțiile. Nu e genul lor, ei fac doar măgării mai mici, cum ar fi să fure cod de la alții.

bestjobs.jpg

Andrei Crivăț

6 Comments

 1. Pingback: Neogen quickies

 2. Arhi   •  

  eh, piarizdele astea se pot si razgandi

 3. WhiteWolf   •  

  Dom’le, pana la urma face si media asta de internet de-i zice blogosfera cate una alta.
  Fufu isi schimba piarista sau , poate, piarista fuge ingrozita ca i-au intzepat cauciucurile la masina de serviciu, Neogenul sterge clipuri porcoase doar pentru ca face Arhi bascalie de el, poate intr-o buna zi se va rezolva si problema cu cel cod Andrei….
  Fapt e ca, latelly, Neogen-ul e intr-un scandal mult mai mare decat si-ar dori.
  Si chiar e indicat sa incerce sa-si minimizeze pierderile colaterale cat mai curand.

 4. Darius   •  

  Eu cre’că a dat-o pe PR-iÅ£ă afară, a dat anunÅ£, apoi la scos, că a scris Zoso, pur ÅŸi simplu. Au scos anunÅ£u’, nu cred c-au găsit ÎNCĂ pe nimeni sau au angajat pe cineva pe care-l ÅŸtiau. Da’ doar au scos anunÅ£u’ că s-a scris de el.

 5. kcdjkcjkcs   •  

  BestJobs promoveaza non-valorile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu