Uite Palu’, nu e Palu’

via Vasile Racovițan

Apare știrea – Pal Peter va fi numit secretar personal al premierului.

În Cluj există un domn, Pal Peter, acționar la o companie foarte mare și, de asemenea, acționar la echipa CFR Cluj. Desigur, există și un alt domn, Peter Pal, care a lucrat la Primăria Cluj-Napoca și care nu cred că e acționar pe nicăieri.

Deci cum spuneam, apare știrea. Ziaristul clujean – deci clujean, da ? – Călin Todorescu o preia și fără să-și pună NICI O ÎNTREBARE, scrie: CFR la guvernare! bla bla bla, acționarul CFR e secretarul personal al premierului, bla bla bla, CFR implicată în politică. Nu s-a gândit nici o secundă de ce primul, Pal Peter, multimilionar, ar merge secretar personal al premierului, lăsându-și baltă afacerile uriașe. De fapt, nu s-a gândit la nimic, pac! la Resboiu’, articol în ProSport.

Cititorii semnalează confuzia la comentariile articolului. Vasile Măgrădean semnalează și el. În ProSport (evident, pe site, că ziarul tipărit nu-l puteai modifica) nu apare nici o rectificare. Vasile Racovițan îi atrage atenția. În ProSport nu apare nici o rectificare, articolul e bine mersi pe site, după cum vedeți.

Guvernul dă dezmințire, oficial. Peter Pal al nost’ nu-i Pal Peter ăla de la CFR, bă!. În ProSport ? Evident, nimic. Măcar un update mic, măcar o precizare… nimic.

Părerea mea e că băiatul de la ProSport nu-i crede. Nici pe cititori, nici pe cei doi Vasile, nici pe site-ul oficial al Guvernului. Știe el precis că Pal Peter e acționar la Energobit și CFR, și basta. Știe el mai bine.

Pal Peter, om de afaceri (sursa foto: companiidesucces.ro)

energobit4pal

Peter Pal, actual secretar personal al premierului (sursa foto: ziuadecj.ro)

pal-guvern

Parcă sunt ușor diferiți, totuși.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu