Succes, domnule Crăcea!

Domnul Crăcea e un politician de la Giurgiu, membru în Mișcarea Populară, care își dorește, ca omul, o iubită. Și a ales o cale care-i este la îndemână, ca unui politician – a lucrat și el cu uneltele specifice.

Adică a făcut o conferință de presă și a anunțat că e și el un politician care-și caută iubită. Textual. Spre șocul total al ziariștilor, aceasta NU era una dintre glume.

Mno, amu ce să și faci ? Așa s-a gândit omul că rezolvă problema și devine credibil în alegeri, chiar dacă nu e candidat – dar dacă o să fie ? A ? Nu mai bine să fie pregătit ? Înțeleptul face vara sanie și iarna cuplu, ce naiba! Și apoi, nici nu are pretenții. Potențiala iubită tre să lucreze de preferat în justiție (inspirată alegere pentru un politician!) și să fie atrăgătoare și inteligentă. Atât, nimic interesant.

Mno bine, și-apoi a intrat în direct la Antena 3, unde are un dialog ABSOLUT halucinant cu Maria și pe care vă rog să-l urmăriți în primul clip de-aici

Părțile la care m-am spart de râs, că n-am mai văzut așa om care mi-au atras atenția prin impactul lor emoțional sunt câteva. Domnul Crăcea a fost încântat că presa națională a preluat știrea. Când a preluat-o presa locală, a primit doar trei cereri de prietenie pe facebook pe această temă – a unei relații – dar când a preluat presa națională a primit 200 de cereri și a stat până la 4 jumătatea dimineața să le dea accept. Mai trebuie să intre și diseară, că mai are și altele. Apoi le va trece printr-un proces aspru de selecție. N-o să fie ușor – pe de-o parte, zice domnul Crăcea, și el e frumușel, pe de alta există mai multe tipuri de femei frumoase: blonde, brunete, cu ochi albaștri, cu ochi verzi, minione, înalte… na, ușor n-o să-i fie. Mai ales că vine și campania electorală, o să fie ocupat. Repet, el nefiind candidat, dar dacă o să fie?

Dar altceva voiam să menționez. La un moment dat, Maria îl întreabă ce părere are șeful lui de partid, la nivel județean. Și bietul domn Crăcea zice că da, îl înțelege. Și intră șeful în direct și spune că i se pare absolut terifiant și că omul – bietul domn Crăcea – a fost exclus din partid. A aflat bietul la televizor, fiind în direct.

Băi nene, ce om hain! Deci ăla stătea săracul să dea accept pe facebook și președintele de județ – CE OM! – l-a dat afară, băi nene! Cum să rupi aripile fragede ale unui tânăr politician de viitor, doar pentru că pur și simplu și caută sufletul pereche ? Cum să distrugi astfel un destin ?!?!?!

Din fericire pentru noi, ca popor, ca nație, ca cetățeni – domnul Crăcea nu se va da bătut! Cu flama dreptății în mână, cu entuziasm tineresc, cu dinamism fără limite va merge mai departe! Și poate va candida independent, cine știe.

Pentru că iubirea nu cunoaște limite și n-o să-l împiedice un partid meschin și egosit să-și găsească jumătatea între alea 200 de gagici care i-au dat add, nene!

Fetelor, dacă doriți să intrați în lupta pentru inima acestui bărbat puternic, aici e contul lui de facebook (de unde am luat și poza de mai sus)

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. midant   •  

    Sunt convins ca va avea parte de o dragoste la fel de curata precum partidul din care face parte.

    • Andrei Crivăț   •     Author

      din care făcea, că – după cum ziceam – tocmai a fost exclus, live la TV 🙂

  2. Pingback: Nevoi primare | midant.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu