Netflix în România

Bună seara, lamulțean, s-avem un an minunat ștcl.

Well, deși părea greu de crezut, s-a lansat Netflix în România, chiar azi – atât de azi, că eu am aflat acum vreo oră or so, de la Corina. A scris Ovi, a scris și Vali, probabil că au mai scris și alți oameni, ce știu eu ?

Ca idee, Netflix pe România are multe chestii – nu toate (lol, nu este House of Cards, cum naiba să blochezi House of Cards ?), dar are. Și filme, și seriale (inclusiv seriale de altă marcă, cum ar fi Weeds, care e un serial Showtime). E ok, prețuri de la 8 euro / lună, sper sincer să contribuie mult la diminuarea pirateriei.

Ce m-a impresionat pe mine e lista de documentare. Sunt acolo unele care par foarte, foarte mișto – după nume, că de văzut evident că nu le-am văzut. Eu unul abia aștept să văd Chef’s Table, Gangsters: Faces of the underworld, Navy SEALS: Their untold story, Secrets of Scotland Yard și alte câteva. Că-mi sună bine.

En fin, e un pas înainte, să sperăm că-și face lumea conturi și n-au să iasă din România în 3 luni.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Iulian Arvat   •  

    Ideea este ca adevaratii fani ai acestui serviciu au de mult timp conturi facute prin VPN-uri. Iar legat de House of Cards este cumparat de ProTV si au exclusivitate. Nu stiu daca exclusivitatea se cumpara pe sezon sau pe serial, dar ideea este ca daca un serial e cumparat de un post sau serviciu online dintr-o anumita tara, nu se mai distribuie si prin alte servicii din tara respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu