Soft Opening la City Plaza

Advertorial

Hotelul City Plaza**** a deschis, în luna noiembrie, noua sa aripă. Aceasta cuprinde 43 de camere Deluxe, 1 apartament prezidențial, un Ballroom multifuncțional, un American Bar, un Restaurant Românesc și un Restaurant Asiatic.

Ultimele 2 nivele sunt destinate zonei de relaxare, unde se află saloane de masaj, de coafură, de manichiură, saună, jacuzzi, fitness și o piscină care oferă panoramă asupra Parcului Central din Cluj-Napoca.

Camerele din nou aripă a hotelului sunt împărțite astfel:

– SINGLE DELUXE: 12 camere cu design minmalist, decorate în stil japonez;
– DOUBLE DELUXE: 20 camare cu accente art nouveau, respectiv tradițional românesc;
– JUNIOR SUITE: 2 apartamente (dormitor și living), cu design minimalist, decorate în stil japonez;
– JUNIOR SUITE DELUXE: 5 apartamente (dormitor și living), cu design modernist, respectiv facilități speciale pentru comunicare și suport media;
– OVAL SUITE DELUXE: 5 apartamente ovale, generoase ca dimensiuni, cu un design bazat pe jocuri de forme și lumini
– PRESIDENTIAL SUITE : cu suprafața de 120 metri pătrați și un design sofisticat, dotat cu echipamente de ultima generație, propria zonă de relaxare și servicii de tip VIP

Deschiderea spațiilor de cazare din corpul nou al Hotelului City Plaza**** reprezintă a doua etapă a Programului de Soft Opening, program care a fost derulat din luna mai a acestui an, odată cu deschiderea celei mai noi săli multifuncționale din Cluj-Napoca: BallRoom City Plaza. Având o suprafaÅ£ă de 300 mp ÅŸi un foaier de 120 mp, BallRoom City Plaza pune la dispoziÅ£ia clienÅ£ilor săi dotări de ultimă generaÅ£ie pentru conferinÅ£e, facilităÅ£i multiple ÅŸi servicii personalizate: proiector suspendat, ecran de proiecÅ£ie automatizat, LCD-uri pentru proiecÅ£ii simultane, pupitru cu microfon, prezidiu cu microfoane ÅŸi monitoare inlcuse, sonorizare, internet wireless, asistenÅ£ă permanentă pe toată durata evenimentelor.

Totodată, pentru evenimentele cu caracter personal sunt disponibile scenarii de lumină ambientală utilizabile în personalizarea spaÅ£iului, proiecÅ£ii live ale evenimentului pe LCD -uri, sonorizare diferită pe zone precum ÅŸi multe alte facilităÅ£i.

city1city2city3city4

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu