Social Media Camp

Social Media Camp este prima tabără de Social Media Marketing din România. Organizată, desigur, de Revista Biz.

Are loc între 22 și 24 iulie, la Pârâul Rece. Vor participa o samă de bloggeri – Adrian Ciubotaru, Adi Hădean, Alexandru Negrea, Arhi, Costin Cocioabă, Cristian China, Cristi Dorombach, Cristian Manafu, Cristian Șuțu, Dan Dragomir, DragoÅŸ Stanca, Radu Băzăvan, Vali Petcu, Victor Kapra și, mă scuzați, eu – dar și reprezentanți ai agențiilor și ai companiilor.

Va fi un week-end despre strategii social media, despre rețele sociale, despre blogging, despre comunități, despre party & fun.

Detalii despre cum puteți participa găsiți aici. Mai sunt 23 de locuri 🙂

Andrei Crivăț

5 Comments

  • Andrei Crivat   •     Author

   mai mult io cu arhi, restul… doar slabanogi:)

 1. neonu   •  

  M-as trece pe lista fara sa stau pe ganduri daca n-ar fi pretul ala putin cam piperat. Plus ca ma gandesc ca genul asta de intalnire e la un alt nivel, oamenii aia au profesionalizat bloggingul.

  • Andrei Crivat   •     Author

   Ma, nu-i asa piperat, daca te gandesti ca include 3 zile/2 nopti, cazare si 3 mese pe zi PLUS lucrurile pe care, cu siguranta, o sa le inveti acolo.

 2. neonu   •  

  In cazul asta e posibil sa ma fi exprimat gresit si atunci reformulez: este piperat pentru mine in conditiile in care momentan nu lucrez (sunt in cautare de job) si am prieteni care lucreaza o luna pentru banii astia. In orice caz, ar fi fost interesant, ii citesc pe majoritatea si sunt oameni de la care as avea de invatat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu