Să-l ajutăm pe Zolty

Zolty e un om bun care a avut o copilărie tare, tare chinuită.Așa cum nimeni nu merită să aibă. În urma unor erori medicale, a ajuns în scaun cu rotile. Suferă de distrofie musculară progresivă congenitală, are reumatism, probleme cu ficatul și multe altele. Un om necăjit. Cu adevărat necăjit, nu cum suntem noi când credem că ni-i greu.

Zsolty și fratele lui (bugetar, trăiesc din vreo 700 de lei pe lună amândoi) locuiesc într-o casă din Bogata, județul Cluj. Casa e ca vai de ea și stă să cadă pe ei.

Din acest motiv, Groparu, un om cu suflet bun, încearcă să miște lumea să-l ajute pe Zolty. Astfel încât să se strângă bani pentru a-i consolida și izola termic casa omului – măcar atât.

Detalii, conturile în care puteți și vă rog să depuneți bani, precum și alte metode prin care puteți ajuta în acest demers, găsiți la Groparele. Detalii despre Zolty, aici.

Și vă rog, nu ajutați doar cu vreun like sau RT. Poate că îs folositoare și alea, dar precis puteți face un pic mai mult.

– virament bancar în contul Groparelui, pe numele BĂZĂVAN RADU VALENTIN, cont RO87INGB0000999900415087 deschis la ING Eroilor, Cluj (în RON) – pentru acoperirea cheltuielilor legate de consolidarea ÅŸi (sperăm) izolarea casei;
– virament direct în contul lui Zolty – EGYED PETRU ZOLTAN, Conturile bancare: cont în RON – RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118 sau cont în EURO – RO33 RZBR0000060010019123, deschise la RAIFFEISEN BANK sucursala Turda (BIC/SWIFT: RZBRROBU), titular de cont: EGYED PETRU ZOLTAN. Zsolty îÅŸi va cheltui banii cum crede el de cuviinÅ£ă.

Andrei Crivăț

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu