Să facem un bine

Noemi. Are un an. Și hernie. Are nevoie de o operație. Are nevoie de 1.000 de euro ca totul să fie în regulă. 1.000 de euro. 4.000 și ceva de lei. Sunt convins că putem strânge suma asta. Pentru o copilă care are nevoie de noi.

Vă rog, așadar, să faceți un gest mic și să donați în contul ăsta:

Albert Fazakas
RO25RZBR0000060003262053
Deschis la Raiffesen Bank Deva

Andrei Crivăț

6 Comments

 1. Badita Florin   •  

  Mai multe detalii inseamna mai multa credibilitate.

  Citind doar 3 fraze poate daca am inima buna imi vine sa dau un mass, maxim.

  Nu critic, mi se pare frumos ce vrei sa faci. Doar ca daca imi donez bani, vreau sa aud o poveste, sa stiu mai multe despre Noemi si sa stiu cine este Albert Fazakas

  • Andrei Crivat   •  

   Florin, ce sa-ti zic ? Ca Albert e un foarte bun prieten de-al meu ? Ca e un om de treaba, bun, sufletist, saritor ? Ca Noemi e o minune de copila ? Ca are DOAR 1 an ? ca are nevoie de-o suma modica, nu de zeci de mii de euro ? Ca are o problema de sanatate, si are nevoie de ajutor, pentru ca tatal ei nu e un om bogat ? E doar un om bun si de treaba ? Daca tu ai fi in locul lui, daca fiica ta de un an ar avea o problema, ti-ar placea sa fac mai mult decat atat ?

 2. sorin   •  

  Pana cand poate fi donat? Banii sunt mita pt medic sau o alta taxa?

 3. Andrei Crivat   •  

  @Sorin: se poate dona pana vineri, 27 noiembrie. Banii sunt pentru cheltuieli cu drumul, cazare, medicamente si alte chestii aferente.

 4. sorin   •  

  Am donat vineri. sper sa nu fi fost prea tarziu. As fi curios sa aflu ce se mai intampla cu fetita, daca e ok operatia etc. Deci, daca poti, mai da-ne vesti (sper, bune) despre subiectul asta.

 5. sorin   •  

  Ce a mai facut fetita? E bine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu