Rap pentru Sebeș

Orașul Sebeș e paradoxal – e un oraș micuț capabil să provoace imense și super enervante blocaje rutiere. Dintr-un motiv simplu – nu are o centură. E un punct esențial în traficul dinspre sud spre nordul Transilvaniei. Dar n-are centură. Să vă spună Cetin cam câte înjurături și-a luat primarul din Sebeș în ultimii ani.

Nu există om care să fi trecut cu mașina prin Sebeș de mai mult de 2-3 ori și să nu-și dorească din tot sufletul o variantă ocolitoare (bine, doresc să vă informez că există și acum o variantă ocolitoare, da’ e așa, pentru oameni ca Doru Panaitescu și pentru mașini ca a lui*)

Ei bine… niște băieți au făcut o piesă rap pentru promovarea centurii Sebeșului. Videoclipul e super fain (se vede mâna lui Edi Schneider), piesa e drăguță, iar ideea mi se pare absolut bestială.

via Cristina

Păreri ?

*) Pentru acel cititor care nu-l știe pe Doru, el este un pasionat de offroad (printre alte lucruri) și deține un Nissan Patrol special preparat pentru terenuri grele.

Andrei Crivăț

5 Comments

 1. mariusrusu   •  

  Între timp, drumarii au început să lucreze la varianta ocolitoare a Sebeșului. Poate că a avut și melodia asta o influență.

 2. Sunshine   •  

  Îmi place metoda lor de promovare. Poate se vor inspira și alte orașe.

  • Andrei Crivat   •     Author

   ia sa vedem, voua la SM ce v-ar trebui ? 🙂

 3. Daniel   •  

  Da, fain videoclipul și bună ideea (cred că l-am mai văzut prin toamnă pe undeva) când astfel de videoclipuri sunt în număr mic, însă nu același lucru s-ar putea zice dacă ar fi atâtea melodii câte orașe fără centură sau drumuri rele.

 4. Daniel   •  

  Cel de la început e Nicu Bendea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu