Prostia e fascinantă

Un cineva de la Amos News a găsit pe internet un text. Acest text. I s-a părut interesant și-a zis să-l preia (evident, fără permisiunea autorului, că doar l-a găsit pe net). Pentru că multora le e mult mai ușor să scrie decât să citească, omul n-a înțeles cine l-a scris. Dar s-a gândit. S-a gândit că, pesemne, trebuie că l-a scris Cristian Tudor Popescu. Așa s-a gândit el, da ? Și l-a publicat.

Deci să subliniem un pic. Omul l-a găsit, l-a furat și s-a gândit că ce fain ar fi să fie al lui CTP. Drept pentru care l-a publicat pe site, citându-l pe CTP – că el așa s-a gândit. În capul lui. De om.

Doar că CTP a zis că nu-i al lui.

Și aici urmează cel mai fascinant raționament pe care l-am întâlnit vreodată. Omul s- gândit că daca nu-i al lui CTP (cum credea el, fără vreo dovadă), atunci e un fals. O contrafacere.

Pentru mine, că sunt sigur că voi ați înțeles deja, o să fac rezumatul, că mintea mea e incapabilă să proceseze toate aceste date. Deci cineva găsește pe internetul textul lui Mordechai. Îl fură, îl publică pe Amos News și i-l atribuie lui CTP. CTP zice că nu-i al lui. Hoțul de text concluzionează că dacă nu-i al lui CTP, cum credea el, atunci e un fals și o contrafacere. Și îi cere scuze lui CTP. Nu celui de la care l-a furat.

Spuneți voi, nu-i absolut fascinant ?

Andrei Crivăț

7 Comments

 1. Maldita   •  

  Doamne fereste! Foarte util ultimul paragraf. Credeam ca nu pricep io.

 2. Mordechai   •  

  Fratele meu friguros, deci e-bucătăria nu e o chestie inventată de Bill Gates, nici Steve Jobs. Deci e un fals? Ce? Nu e logic? :))
  Altfel, tu eÅŸti bine, omu’? Că te făcuÅŸi scump la vedere.

 3. Pingback: Scrisoarea pierdută a lui @M_Mordechai | mikapana

 4. Andrei Crivat   •  

  Altfel sunt bine, inca n-am avut aventuri ca ale tale (cu masina, zic) 🙂

 5. Reveica   •  

  Vorba lui Petre Tutea: “Prin insasi ordinea ei ideologica, democratia il obliga pe idiot sa stea alaturi de geniu si sa-i poata zice: ce mai faci, frate?” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu