Om de soi prost

Mă gândeam zilele astea că eu îs cel mai prost soi de om activ online. Și că eu, pe mine, nu m-aș urmări pe rețele niciodată.

Pentru că nu am păreri pe subiectele importante. Nu doar că nu scriu articole despre ele, dar – Doamne, apără și păzește! – nici măcar pe facebook nu exprim opinii!

N-am avut o părere despre articolul lui Naumovici, nici despre moartea Reginei Ana. N-am comentat nimic despre faza de la meciul Stelei, n-am zis o vorbă de sportivii români la Olimpiadă sau de România – Crna Gora. Mă gândesc cu groază și dispreț că am avut tupeul să ignor cu totul subiectul Cumințenia pământului, până în zilele noastre!

Băh nenică, îs atâta de ABJECT că nici măcar un RIP cinstit n-am zis când or murit Radu Beligan, Marin Moraru sau Prințul Marco de Hohenlohe-Langenburg. Nici bună ziua nu mi-aș mai da: s-a dus bietul Gene Wilder și n-am scris măcar o postarea mică despre cât de mult mi-au plăcut romanele lui de nuvele!

Și chiar când ați zice că mai rău nici măcar nu se poate să se poată: ei bine, am fost plecat la Cracovia pentru 2 zile, am revenit deja de 2 săptămâni și NU AM UN ALBUM PE FACEBOOK cu poze de-acolo!

En fin, nu asta voiam să vă zic. Asta doar aberam eu cu Răzvănel într-o dimineață, mai demult

 

Amu o vreme, mi s-or ars boxele de la PC. Nenică, erau niște super boxe, Logitech cumva, că nu mai știu ce număr, dar erau așa, cu sunet surround și foarte faine – lui Brylu îi plăceau tare. No, și pentru că, după cum spuneam mai sus, eu n-am neapărat păreri, am cerut păreri de la prieteni. Și am ascultat cu atenție părerile lor, apoi mi-am luat cu totul altceva decât ce mi-au recomandat ei.

Anume, mi-am luat Logitech Z333, un sistem 2.1 care, pentru nivelul meu de pretenții, e excelent. În primul rând, are cablurile suficient de lungi cât să pot pune sateliții pe colțurile biroului (biroul meu are 150cm lățime). În al doilea rând, îmi place mult cum se aude subwoofer-ul (pe care e și buton de reglaj de bass – d’oh!).

Ah, și le-am prins la ceva reducere, ceea ce-a făcut ca totul să fie mult mai plăcut, așa, ca experiență. Da, deci vi le recomand, cât de cât.

foto: vintage facepalm, via shutterstock

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu