Poveste tipic românească

(articol pentru clujenii care au ceva responsabilitate, și în special pentru ziariști, poate pot schimba ceva)

Acum câteva zile, s-a întâmplat un accident. Un băiat de 22 de ani a fost lovit PE TRECEREA DE PIETONI (de la Primărie) de un cretin care mergea cu mare viteză. Copilul e în spital, peste o lună începe recuperarea la unul dintre picioare (la celălalt, mai târziu). Din cele două pasagere care erau în mașina mizerabilului, una e și ea la spital, pentru că idiotul, după ce că mergea ca nebunu’, nici nu știa conduce, motiv pentru care, după ce l-a lovit pe copilul ăsta, a intrat într-un stâlp. Detalii găsiți aici

Mizeria tipic românească însă începe acum. La accident, martorii au declarat că băiatul lovit trecea pe trecere, că imbecilul de șofer avea peste 100 la ora, iar constatarea poliției era că urmele de frâne aveau peste 50 de metri. Ca prin minune, martorii nu mai sunt de găsit și probele la fel. Detalii aici.

Dacă vreunul dintre voi a fost, cumva, martor, dați de știre. Faceți un lucru bun. Iar ziariștii ar putea da din când în când telefoane la Poliție, să întrebe cum merge cazul, ca să vadă ca presa știe, poate e mai greu de făcut mișculații. În Monitorul, Andi Daiszler a scris, citez: “Politistii sustin ca in cazul acestui eveniment rutier nu exista nici un dubiu, victima angajindu-se in traversarea strazii prin loc marcat cu trecere de pietoni. Urmele de frinare ale BMW-ului se intindeau pe mai bine de 50 de metri. In urma impactului cu arborele de pe marginea soselei, autoturismul a fost distrus in proportie de 60%. Soferul vinovat de producerea evenimentului rutier s-a ales cu dosar penal.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Pingback: EU insemnez. TU apreciezi. © psaico » Tipic Romanesc

  2. danieloctavian   •  

    Andrei, explicatia se afla in postul tau urmator. Martorii erau maghiari, au fost platiti de Funar si au plecat in Ungaria.
    Glumesc si stiu ca nu e de gluma. Deloc. Dar la ce te astepti? Ce speri? Ce poti spera? In tara asta etalonul e maibahu ( sic!) si nu cei sapte ani ( de acasa, cu executare in penitenciar etc.). Sper doar ca baiatul ala sa se puna pe picioare.

  3. mihai prodan   •  

    deocamdata nu poti afirma ca se incearca musamalizarea. a aflat cineva cine e Marius S. asta? o fi avand el BMW dar nu inseamna neaparat ca are bani si pile. pana aflu cine e si pana nu vad probe ca a incercat influentarea anchetei, eu nu ma pronunt in favoarea baiatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu