e-Pegas

Una dintre cele mai faine amintiri din adolescența e bicicleta mea roșie Pegas. Nene, ce scamatorii mai făceam cu ea, ce frâne din întoarcere, ce mers pe-o roată, ce sărituri peste șina de cale ferată. Și ce de căzături, toate doar ca să impresionez fetele din zonă. Și cum știam șurubări la ea orice, și cum am “tunat-o” când i-am scos aripile, fix cu vreo oră înainte să înceapă o super ploaie pe drumul de țară prăfuit pe care mergeam, și m-am umplut de noroi pe spate…

Și s-a dus secolul ăla (că toate astea se întâmplau, evident, în secolul trecut) și-a venit ăsta nou și-am uitat și de bicicletă, și de Pegas. Și-a venit secolul ăsta, cu internetul de mare viteză, cu facebook, cu căști VR și altele. Și cu o relansare Pegas, care s-a întâmplat în 2012.

Cinci ani mai târziu, Pegas lansează colecția de vehicule electrice. Bicicleta Practic Dinamic și fatbike-ul Suprem Dinamic, trotineta Scandal, longboard-ul Scandal (pe linkuri găsiți detalii tehnice despre ele)

Lansarea gamei are loc la Electric Castle (hei, distracție faină celor care-s pe-acolo!), între 12 și 16 iulie, cu un concurs, citez din comunicat:

poţi câştiga o bicicletă electrică unică “Suprem Dinamic – ediţie specială Electric Castle” dacă trimiţi o poezie de maximum 8 versuri care să conţină cuvintele Pegas, electric şi castel. Te poţi înscrie online pe https://goo.gl/aBHpWC sau offline la standul Pegas de la Electric Castle. Premiul se va acorda prin jurizare în ultima zi de festival.

Succes. Fatbike-ul ăla arată fain tare.

 

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu