O fascinantă discuție cu doamna Narci

În caz că n-o știți pe doamna Narci, mare lucru n-ați pierdut. Wikipedia, un site serios de informare a publicului larg, spune despre domnia sa că e jurnalist, a fost membru CNA (astea îs funcții plătite din bani publici, deci și ai mei, așa-i?), citez: “cunoscută în special pentru controversele pe care le-a provocat în urma deciziilor adoptate în domeniul audiovizualului.” Mai zice Wiki, un site serios, că Antena 3 o fost amendată pentru că o zis prostii de doamna Narci.

Dovadă.

În urmă cu oarece vreme, efectiv nu știu câtă, i-am dat add doamnei Narci pentru că povestea de ceva măgării ce se fac / se făceau la CNA.

Da, atât de naiv am fost că am crezut că doamna Narci e un om bun și corect. Nu era, dar asta s-a dovedit cu vremea, nu pe loc.

Azi, doamna Narci o postat o postare pe facebook (după ce n-o mai avut job plătit din bani publici, doamna Narci s-o retras către facebook, că și ăsta e gratis și doamna așa s-o învățat, să se exprime gratis, știu, sunt rău, csf? n-ai csf). În care ironiza o chestie, asta:

Eu, crezând ca un prost că s-ar putea s-o intereseze adevărul vreodată, explic cât pot de politicos că acel cont al doamnei Carmen este fake, că știu din preajma doamnei Iohannis că e fake, a venit și Valentin Ionescu și a dat link la știrile din protv care arătau că-i cont fals. Dar doamna Narci nu și nu, s-a dezlănțuit!

Și a considerat oportun să-mi explice ce untermensch sunt, pentru că pe contul meu scrie că am lucrat la ebucataria (mă rog, doamna Narci nu a știut citi FORMER, deci că nu mai lucrez acolo), așa că am avut acest dialog, care ne arată nouă, ca oameni, că oamenii din gastronomie sunt suboameni și n-au dreptul la opinii, să lăsăm funcționarii de stat să gândească pentru noi, că poate ni se arde mâncarea. Să lăsăm gânditul pentru funcționarii de stat, plătiți din banii noștri, ok? La fel, oamenii care se ocupă de șuruburi sunt și ei suboameni, că n-au lucrat în funcții plătite de stat, ce naiba, dacă nu te plătește statul să ai păreri, nu exiști!

După care doamna Narci o concluzionat că poate n-am suficienți neuroni să port o discuție cu domnia sa, pe când dânsa are de-i dau pe-afară și nu e bine.

După care eu am dat discuția asta pe facebook, iar doamna Narci o venit să mă acuze de lașitate și apoi, într-un acces de demnitate și curaj, o șters efectiv toată discuția cu mine, mare noroc că am salvat-o integral (cine vrea link, să spui, că o dau, e la liber)

Și gata. Doamna Narci nu se încurcă în adevăruri meschine, dacă e ordin să facem caterincă, facem!

Bonus, trei comentarii de la mine de pe wall la care am râs maxim, o să șterg numele, să nu agresați doamnele sau ceva, dacă sunteți fani doamna Narci.

Asta a fost.

PS: Doamna Narci, am aproximativ 19 conturi de facebook, dacă nu chiar 37 – vă ajut să le dați block la toate, sau păstrăm câteva la liber să vedem ce mai aberați?

foto: EVZ

 

 

 

Andrei Crivăț

9 Comments

 1. Meekuu   •  

  Deci sigur prin alea 37 ai și unul cu numele Carmen Iohannis…

 2. Victor   •  

  hahahahahahahaha
  Am un prieten cu un cont pe FB Carmen Iohannis chiar el – si lumea il ia in seama. CSF? nCSF!

  • Andrei Crivăț   •     Author

   de la un prieten maghiar, George, nu știu dacă-l știi 😀

 3. Anca Paduraru   •  

  ok. in regula. dar, in esenta, pierdere de vreme. sa trecem la lucruri serioase. consistente. fie si retete de mancare … nu ca as gati. dar imi place sa ma informez, cum sa zic: cu miez si cu finalitate, carevasazica.

 4. Adina   •  

  Ioi, tulai domnu’ Crivat… no ashe sa voroveste cu o duoamna?

 5. Parpanghel   •  

  Sunteti amandoi la acelasi nivel, asa ca va meritati unul pe celalalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu