High Impact Friends 2

Din păcate, anul ăsta nu am putut răspunde cu “da” la invitația doamnei Marta Ușurelu (și a Revistei Biz) de a participa la a doua ediție a High Impact Friends.

Motivele pentru care am zis că nu merg anul ăsta sunt multe, variate, personale și nu neapărat importante. Dar regret cu tărie că n-am să fiu alături de ceilalți bloggeri invitați (selectați, cum ar zice Sebi): Cristian China, Alex Negrea, Cristian Manafu, Dragoș Stanca, Costin Cocioabă, Victor Kapra, Cristian Șuțu, Sebastian Bârgău, Cristi Dorombach și Bobby Voicu și de cei de la KLM, Premium Communication, Ecorom, Grafică-Tipar și BCR.

Și regret pentru că, adevăr vă spun, după ediția de anul trecut eu m-am întors mai deștept. Am învățat foarte multe lucruri – cu adevărat, lucruri pe care nu le mai auzisem niciodată. Și pe care apoi le-am aplicat în activitatea mea online și bine-a fost. Și am cunoscut oameni cu care apoi am colaborat excelent. A meritat chiar să trec peste frica mea de avion (care aproape a devenit proverbială în zilele alea).

Sunt de părere că High Impact Friends e unul dintre cele mai utile și folositoare evenimente la care am participat vreodată. Și sunt convins că anul ăsta va fi chiar mai bine ca anul trecut.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Andreea   •  

    Cum? Post despre BizAmsterdam si nu apare poza cu Bibi Holland?

  2. Paul   •  

    Lasa ca poate mergi la anu!!

  3. Pingback: Campaniile saptamanii 26 martie – 1 aprilie din blogofera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu