Hotii romani si “clientii” lor

Aflam de pe NewsIn, via banknews.ro, ca majoritatea fraudelor pe internet sunt realizate de hackeri romani.
si printre multe alte informatii, cum ar fi ca oficialii eBay au declarat pentru Chicago Sun Times ca zilnic, la Chicago, se inregistreaza cel putin TREI SUTE de cazuri de fraude DE MILIOANE DE DOLARI, mai aflam si de un romanas, Florin Fechete.
Acest domn a furat 125 de mii de dolari de la trei persoane care – ce sa vezi ? – credeau ca li se acorda o sansa noua sa cumpere de pe eBay niste lucruri pe care le pierdusera. Printre care si un Chevy din 1956.
Dar cel mai tare e ca, pe aceeasi reteta – dar cu alt romanas – un american a vrut sa cumpere de pe eBay un… Jaguar X5. Si urma sa transfere prin Western Union, suma de 300.000 dolari (deci TREI SUTE DE MII, da ??) catre “agentul autozirat eBay, care se numea….. Constantin Prodea 🙂 Norocul lui major a fost ca i-a picat ceva prost in timp ce vorbea la telefon cu “vanzatoarea”, si atunci a anulat transferul.

Detalii gasiti aici

M-am mai gandit un pic si m-am prins ca, de fapt, astia nu se numesc hackeri… asa ca am schimbat titlul si am eliminat termenul de hackeri:)

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. fghj   •  

    JAGUAR X5??? :))))) Voiam sa spun ca e sigur ca reporterul e femeie, pt ca numai ele pot fi asa de proaste, dar se pare ca are nume de barbat. Bai, lasa-te de treaba, daca ajungi sa confunzi un Jaguar cu un BMW inseamna ca nu traiesti pe lumea asta! Esti la fel de prost ca o femeie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu