Dragă Auchan

Îți scriu, e drept, din interes. Dar pe cuvânt că nu vreau să-mi dai nimic, e ok, vreau doar să-ți dau o idee gratis.

Dragă Auchan, știi cum se tot murmură în perioada asta “de Crăciun, fii mai bun, fii adevărat” ?

N-ai vrea și tu, dragă Auchan, să fii mai bun ? Mai adevărat ? N-ai vrea să mă faci mândru că suntem vecini ?

N-ai vrea, de exemplu, să nu-mi vinzi mie pâinea aia nașpa care ți-a rămas de ieri ? Și să-mi vinzi alta, proaspătă, de azi, dacă tot ai cuptoarele alea mișto care merg non stop ?

Sau n-ai vrea, de exemplu, ca în galantarele tale să-mi oferi și pui Fragedo, nu doar Puiul Crăiești sau mai știu eu ce alte nume de care n-am auzit niciodată ?

N-ai vrea să aduci produse din vânat, cum au mănășturenii la Metro ?

Sau n-ai vrea, de exemplu, să aduci produse Black Angus, să nu mă mai faci pe mine să merg hăt, până în celălalt capăt al Clujului, la Cora, pentru un burger de 6 lei ?

N-ai vrea tu, oare, să intrăm în rând cu lumea ? Să fim și noi, cei din Gheorgheni, mândri de magazinul nostru și să nu spunem cu obidă, printre dinți, “noi n-avem Cora în Gheorgheni” ?

Ce zici, dragă Auchan ? Nu vrei să facem să fie bine ?

Andrei Crivăț

7 Comments

 1. radu   •  

  draghe ocean nu vrei sa ne iei in echipa de manageament?

 2. rivi   •  

  daca ar functiona asa as putea inlocui cuvantul Auchan cu Lidl. tot ala ramane postul

 3. Morom3t3   •  

  N-ar fi mai bine sa te muti langa mine si sa-ti faci singur tot ce poftesti? 😀

 4. Mihai Niculescu   •  

  Auchan e un fel de “low cost” in materie de supermarketuri. Vezi asta si din felul in care sunt expuse produsele si din slaba diversitate.
  Painea o alegi singur, puiul Fragedo nu mi se pare ca trebuie sa fie in toate magazinele, vanat a fost dar cred ca din cauza cererii slaba l-au scos.
  Eu as ridica problema pestelui…care-i de 100 de feluri dar prezentarea si prospetimea mi se par indoielnice. Legumele/fructele sunt cam “varza”.

 5. Foxcrawl   •  

  E chiar asa de naspa? Eu credeam ca Auchan este destul de renumit. In iasi cel putin toti se burzuluiesc la palas mall unde isi are supermarketul sediul. sau n-o fi la fel peste tot.

 6. Razvan C   •  

  @Foxcrawl in Iasi, dupa o sesiunea de cumparaturi in Mall, coboara la Auchan ca sa faca cumparaturile pentru casa. Exceptie facand atunci cand este o promotie si se imbulzesc din tot orasul.

  @MIhai Niculescu, depinde in Iasi de exemplu la bere au cateva sortimente interesante si tot aici mai gasesc si Cola Cherry la 1.5 litri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu