(P) Două vorbe despre Alpha-estatements

A spus cândva Ovi o vorbă care mi-a plăcut și mă bucur zilnic să descopăr cât e de adevărată – efectiv trăim viitorul.

Sunt atâtea tehnologii care până mai acum câțiva ani părea SF iar azi sunt efectiv la îndemâna oricui. Nu mai zic că pe vremea mea nu existau nici măcar mp3-uri și acum avem cloud, că nu cât îs io de bătrân.

Una dintre tehnologiile astea care azi par banale și care acum 10-15 ani ar fi părut super SF sunt aplicațiile mobile ale băncilor.

Și una dintre ele este Alpha-estatements – un serviciu online gratuit dedicat tuturor clienților persoane fizice, unde pot fi vizualizate conturile curente, depozitele, creditele și cardurile de credit deținute la Alpha Bank România.

Alpha Estatement

 

Cam așa arată. Nu, acesta nu este contul meu, deși n-ar fi fost rău.

Care sunt avantajele lui ?

  • Cu Alpha e-statements, îți verifici soldul chiar și la miezul nopții, așezat confortabil pe canapeaua ta. Nu mai e necesar să faci drumuri la bancomat ca să afli câți bani ai în cont.
  • Calendarul din Alpha e-statements îți aduce aminte când trebuie să achiți rata la credit, ca să nu ajungi să ai penalități pentru că pur și simplu ai scăpat din vedere că e ziua de plată.
  • Ești la cumpărături și vrei să vezi câți bani mai ai în cont ori pe cardul de credit? Nimic mai simplu, pentru că Alpha e-statements îți este la îndemână și pe telefoane mobile cu iOS sau Android. Te autentifici în Alpha e-statements și afli in câteva secunde dacă poți să îți cumperi chiar acum ceea ce te atrage din vitrină.
  • Dacă ți se pare că ai cheltuit prea mult în ultimul timp, în Alpha e-statements vezi ce tranzacții ai făcut și poți astfel să îți optimizezi cheltuielile pe viitor.

Și mai sunt și altele, le găsiți aici

Important e că aplicația e disponibilă și pe iOs și pe Android. Și utilizarea sa e gratuită. Vă puteți face cont aici.

Să vă fie de folos!

 

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu