Diferențe între orașe

M-a întrebat Bianca: bă, tu ai stat în multe orașe, c-am citit despre tine și-am văzut. Ce diferențe sunt între ele ? Cum sunt Bucureștii diferiți ? Dar zi-mi așa, în câteva rânduri.

Bianca s-a mutat de la Cluj la București. Eu m-am mutat (cu mulți ani mai înainte, când Bianca era mică) de la București la Cluj. Așa că discuția mi s-a părut interesantă.

N-am putut să spun tot ce-aveam de spus în câteva rânduri.

Dar atât cât am putut sintetiza, vedeți aici. Cum puteți vedea și ce-au zis Cosmin și Maka, iar mâine o să puteți vedea și ce-a povestit Nebuloasa.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. lilith   •  

    Eu m-am mutat de la Vaslui la Baia Mare. De la Baia Mare la Cluj, apoi de la Cluj la Bucuresti. Acolo am rezistat cel mai putin, vreo juma de an. M-am mutat inapoi la Cluj si amu, de vrun an, m-am mutat iar in Vaslui. Peste o luna ma mut in Geneva. Spune-i Biancai ca daca vrea comparatii, sa ma-ntrebe, ca am ditai lista! :)) Dar tot in Cluj mi-a ramas sufletu’, aia-i just!

  2. lilith   •  

    Asa-i. Cel mai mult am stat in Vaslui, vreo 18 ani. Urmatorul, ca durata, e Clujul, vreo 6 ani. Dar, ca si tine, tot in Cluj ma simt acasa. Oameni si locuri mai pe gustul meu. Si mi-e tare dor de Le General! 😀
    Na, ca m-au napadit nostalgiile! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu