Despre Adi Hădean

Ieri, la Campionatul Internațional de Gătit, am avut ocazia să stau (iarăși) câteva ore pe lângă Adi Hădean în timp ce gătea. Și cum îl priveam eu, așa, cu drag, cât îi el de dibaci, mâncu-l și țucu-l, mi-am dat seama că există unele adevăruri legate de el, pe care mulți nu le cunosc, și pe care ar trebui să le știe toată lumea. Iată câteva, cele mai importante, urmează o listă completă. Vă sfătuiesc să le memorați și să țineți cont de ele.

1. Cine crede că Adi Hădean e un Chuck Norris al artei gastronomice, se înșeală rău de tot. În realitate, Chuck Norris este un Adi Hădean al artelor marțiale.

2. Adi Hădean poate toca verdețurile fără să folosească mâinile. Sau, mai corect, le folosește, dar se mișcă mai repede decât percepe ochiul uman sau obiectivul camerei video.

3. Cu un program de editare video se poate mări viteza unei filmări de câteva ori. Dar Adi Hădean poate toca ceapa mult mai repede decât se poate edita dintr-un astfel de program.

4. (ăsta e ceva mai popular) Adi Hădean nu trebuie să bată șnițelele. El le convinge telepatic sau, dacă e în toane bune, cu vorba.

Acum lucrăm la un filmuleț care atestă (lol, de parcă mai era nevoie) cele spuse mai sus. E pe vine.

Andrei Crivăț

4 Comments

  1. KooKooL   •  

    Adi Hadean nu plange cand taie ceapa….Ceapa plange cand il vede pe Adi Hadean.

  2. Pingback: Am cam înfrânt! | Adi Hădean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu